Tramp glasa na Floridi, Bajden ide u Pensilvaniju

Predsjednik SAD Donald Trump glasaće danas na Floridi prije održavanja predizbornih skupova u tri odlučujuće države.

Svijet 24.10.2020 | 13:28
Tramp glasa na Floridi, Bajden ide u Pensilvaniju

Tramp će glasati na Vest Palm Biču u blizini svojeg imanja Mar-a-Lago, pošto je prošle godine prebacio svoje stalno prebivalište i glasačku registraciju iz Njujorka na Floridu, gde je izvjesna njegova pobjeda.

Njegov protivnik, demokratski kandidat Džo Bajden nastavlja kampanju u okviru koje danas odlazi u Pensilvaniju na dva skupa.

Bivši predsednik Barack Obama vodiće skup na Floridi.

(Agencije) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Sektasi

24.10.2020 12:36

Satanisti globalisti Bajden i Obama obecavaju svima ako zlo pobjedi besplatnu vakcinu nano chipa tzv.zig zvjeri

ODGOVORITE
Name

Ludo

24.10.2020 13:00

Mora Srbin biti glup i vjerovati u teorije zavjera I svjetsku urotu protiv SRPSTVA dok mu dijeca vrsni inzinjeri i doktori bjeze na taj isti zapad koji on pljuje jer ne zele biti dio ove mentalno zaostale nacije. Nacije koja ima kompleks sto su je Turci gazili dok su Evropljani plesali po dvorovima. Sto sam duze ovdje sa ovim narodom to vise mrzim svako zrno krvi u sebi i dan kad sam se rodio da imam srpsku krv. I Vuk i Tesla bjezali na zapad jer sta ocekivsti od naroda u kojem je normalno da se heroju Karadjordju koji ga je oslobadjao od Turaka skine glava od strane srpske ruke sto na kraju i pokazuje koli stvarno vrijedi ovaj NEBESKI al djavolski narod

Name

Milutin

24.10.2020 12:39

Naprijed Bajdo do pobjede. Trumpu Srbine, odlaziš u istoriju.

ODGOVORITE
Name

Бојан

24.10.2020 13:14

Добар фазон кружио интернетом својевремено: "Које су двије најкраће књиге на свијету? 1. Шта мушкарци знају о женама, 2. Листа српских пријатеља Џоа Бајдена." Да се разумијемо, неће ни од Трампа бити бомбона али вишедеценијски шиптарски лобиста је свакако лошија опција по Србе.

ODGOVORITE