Сарадња Сокоца и Источног Сарајева ће бити као и до сада успјешна

Мирослав Лучић, кандидат за градоначелника Источног Сарајева, каже да је кандидат СДС за начелника Сокоца Милован Бјелица показао како се домаћински управља овом општином и да су његови резултати гарант побједе на изборима.

Република Српска 23.10.2020 | 19:13
Сарадња Сокоца и Источног Сарајева ће бити као и до сада успјешна

Лучић наводи да је Бијелица показао да се и веома тешким условима један општина може успјешно водити. 

„Бјелица је успио да подигне посрнула предузећа, да одржи и унапариједи пољопривредну производну, поготово када је мљекарство у питању“, навео је Лучић. 

Лучић је изјавио да ће као будући градоначелник Источног Сарајева води рачуна о Сокоцу, истичући да му је равномјеран развој општина изузетно битан.

„Настојаћу да користимо рационално наше ресурсе и да домаћински управљамо са њима. Наша сарадња ће као и досада бити успјешна и трудићемо се да помогнемо једни другима, јер ћемо тако направити град Источно Сарајево и Републику Српску по мјери свих нас“, навео је Лучић. 

Милован Бјелица, кандидат СДС за начелника Сокоца, је рекао да очекује убједљиву побједу.

„Поред СДС подршку ми је пружило још пет странка, као и бројни људи из невладиног сектора“, навео је Бјелица.

Он је поручио да покушаји куповине и преваре неће моћи проћи на Сокоцу, јер је разлика између кандидата за начелника недостижна.

„Свједоци смо да се користе сви јавни ресурси и да се уништавају природна богатства како би владајуће странке добиле који глас више, али све им је то узалудно јер ће СДС на Сокоцу остварити убједљиву побједу“, поручио је Бјелица, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Романинац

23.10.2020 22:00

Боже мили колко је народ луд.Да пусте да им магационер испира мозак.Клемпави гремлин се удао на Сокоцу и завлао њиме.Народе памет више у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РРРРРР

24.10.2020 01:38

Највеци лазов, варалица, ратни профитер јос увјек лазе. Не стди се ницега И не срами. То је његова карактерна особина. У рату је продао слепере орузја муслиманима И тако пунио српска војницка гробља И први је трцао да изјави сауцесце родитељима. ТУЗИЛАЦ ИМА ПУНЕ РУКЕ ПОСЛА О ПЉАЦЦИ ОПСТИНЕ. ЈЕДНА ОД ЗАДЊИХ ЈЕ ПЉЦКА КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ГРАДА И . САРАЈРЕВО У ИЗНОСУ ОД 750 000,00 КМ. ЛАЗНО ЈЕ ОБАВЈЕСТИО ГРАД ГДЈЕ ЈЕ УТРОСИО СРЕДСТАВА И НАБРОЈАО АСФАЛТИРАЊЕ ПУТЕВА КОЈЕ ЈЕ УРАДИЛО СГ СОКОЛАЦ.ТУЗИОЦЕ КО ТЕ СПРЕЦАВА ДА ПРОЦЕСУИРАС БЈЕЛИЦУ ЗА СТОТИНЕ КРИВИЦНИХ ДЈЕЛА ОД 92.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

24.10.2020 07:23

Ако и овог пута народ изгласа ову преливоду и преваранта клемпавог (шојића) онда нека им тако и буде..Ја кофере у руке и бијели свјет.Удао се на соколац и он мени без школе да капу кроји.Е неће моћи.Ако Бог да и његова ће изаћи на видјело па у ћорку.Жао ми је само људи што главе погубише и у рату и после рата ради оваквих превараната и магацинера који се докопаше власти..Фуј фуј фуј фуј фуј

Name

Сдс

24.10.2020 09:52

Бјелица је цисти СНСД!

ОДГОВОРИТЕ