Седам пута више заражених у Европи, у односу на САД

У посљедња 24 часа европске земље биљеже рекордан број заражених вирусом корона.

Свијет 23.10.2020 | 19:36
Седам пута више заражених у Европи, у односу на САД

Данашњи биланс обољелих од вирус корона у Европа је 220.204 особа, а у САД 33.959 особа.

Подаци говори да је седам пута већи дневни биланс у Европи у односу на САД.

САД су неколико мјесеци уназад држале рекорд по броју обољелих од вируса корона, али сада је Европа са удесетострученим бројкама..

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Хаха

23.10.2020 18:19

Бројке паковане пцр тест нема везе с короном 90 посто лазно позитиван, папаја позитивна, све се зна тако да не морате висе ове глупости објављивати, сто не објавите о тузби за злоцин против цовјецности цовидгате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тадивоје

23.10.2020 18:48

У САД не тестирају,а у Европи да али то је потпуно исто јер ПЦР тест није за откривање вируса и то је потврдио науцник који га је и направио. А на основу лазног теста се долази до лазних ти бројки о заразенима. Вирус није да не постоји,он постоји али да су медији,струка,власти прицали оволико о њему сваке године он би био опасан вец 120.год од кад је познат медицини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљка Петгемрежић

24.10.2020 08:08

Чула сам за ту теорију. Наводно, када радиш тест, тако сам прочитала од неких коментатора на овом порталу, будеш позитиван на претходни грип или прехладу. Значи, болестан човјек иде да уради ПЦР и буде позитиван на претходни грип или прехладу. Али, када ће онда бити позитиван на оно што га је довело сад код љекара да ради тај тест. И како онда ниси сви тестови увијек позитивни, па свако је имао грип. Како тест икад иком може бити негативан? Знате ли колико би људи требало да учествује у тој превари. Знате ли колико декларисаних невјерника је обољело па подвило реп, знате ли да и међу њима има ј оних које се нажалост нису извукли?

Name

Ре теорија

24.10.2020 19:48

Ово сто ти није јасно је ствар елементарног знања и то док сама не провалис и сконтас нико ти објаснити не мозе.

Name

Радован

24.10.2020 08:00

Једна ствар ми није јасна једно од укућана оболи као позитиван остали баш нико.Значи сви заједно живи и скроз блиски па медју њима и старији и ништа.Гарантујем да причам истину у више случајева се то дешава тако да ми није ништа јасно као ни нашој лудјачкој струци.Препорука најбоље полицију са дугим цијевима па нек убију нас или корону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

24.10.2020 13:14

Гдје год се ближе избори, драстично се смањује број умрлих, баш добра нека болест или има доброг заповједника!

ОДГОВОРИТЕ