Sedam puta više zaraženih u Evropi, u odnosu na SAD

U posljednja 24 časa evropske zemlje bilježe rekordan broj zaraženih virusom korona.

Svijet 23.10.2020 | 19:36
Sedam puta više zaraženih u Evropi, u odnosu na SAD

Današnji bilans oboljelih od virus korona u Evropa je 220.204 osoba, a u SAD 33.959 osoba.

Podaci govori da je sedam puta veći dnevni bilans u Evropi u odnosu na SAD.

SAD su nekoliko mjeseci unazad držale rekord po broju oboljelih od virusa korona, ali sada je Evropa sa udesetostručenim brojkama..

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Haha

23.10.2020 18:19

Brojke pakovane pcr test nema veze s koronom 90 posto lazno pozitivan, papaja pozitivna, sve se zna tako da ne morate vise ove gluposti objavljivati, sto ne objavite o tuzbi za zlocin protiv covjecnosti covidgate.

ODGOVORITE
Name

Tadivoje

23.10.2020 18:48

U SAD ne testiraju,a u Evropi da ali to je potpuno isto jer PCR test nije za otkrivanje virusa i to je potvrdio naucnik koji ga je i napravio. A na osnovu laznog testa se dolazi do laznih ti brojki o zarazenima. Virus nije da ne postoji,on postoji ali da su mediji,struka,vlasti pricali ovoliko o njemu svake godine on bi bio opasan vec 120.god od kad je poznat medicini.

ODGOVORITE
Name

Vanzemaljka Petgemrežić

24.10.2020 08:08

Čula sam za tu teoriju. Navodno, kada radiš test, tako sam pročitala od nekih komentatora na ovom portalu, budeš pozitivan na prethodni grip ili prehladu. Znači, bolestan čovjek ide da uradi PCR i bude pozitivan na prethodni grip ili prehladu. Ali, kada će onda biti pozitivan na ono što ga je dovelo sad kod ljekara da radi taj test. I kako onda nisi svi testovi uvijek pozitivni, pa svako je imao grip. Kako test ikad ikom može biti negativan? Znate li koliko bi ljudi trebalo da učestvuje u toj prevari. Znate li koliko deklarisanih nevjernika je oboljelo pa podvilo rep, znate li da i među njima ima j onih koje se nažalost nisu izvukli?

Name

Re teorija

24.10.2020 19:48

Ovo sto ti nije jasno je stvar elementarnog znanja i to dok sama ne provalis i skontas niko ti objasniti ne moze.

Name

Radovan

24.10.2020 08:00

Jedna stvar mi nije jasna jedno od ukućana oboli kao pozitivan ostali baš niko.Znači svi zajedno živi i skroz bliski pa medju njima i stariji i ništa.Garantujem da pričam istinu u više slučajeva se to dešava tako da mi nije ništa jasno kao ni našoj ludjačkoj struci.Preporuka najbolje policiju sa dugim cijevima pa nek ubiju nas ili koronu.

ODGOVORITE
Name

XL

24.10.2020 13:14

Gdje god se bliže izbori, drastično se smanjuje broj umrlih, baš dobra neka bolest ili ima dobrog zapovjednika!

ODGOVORITE