Нада Топчагић и Слађана Милошевић снимају дует!

Веровали или не, Слађана Милошевић и Нада Топчагић ускоро ће објавити заједничку песму!

Забава 23.10.2020 | 15:20
Нада Топчагић и Слађана Милошевић снимају дует!

Славна рокерка је позната као особа која тешко пристаје на компромисе када је у питању музика и уметност уопште, а посебно није спремна да сарађује с људима чији јој се музички укус не допада.

Слађанин тест прошла је Нада Топчагић, с којом ће ускоро укрстити глас. Како смо сазнали од извора блиских Милошевићевој, недавно јој је један музички стручњак предложио да се направи обрада њеног чувеног хита "Мики, Мики", који би био спојен са истоименом нумером коју је отпевала Нада.

Слађани се ова идеја јако допала из више разлога. Веома цени Топчагићеву као уметника, поготово што је ексцентрична на сцени и што уме да изнесе разне модне комбинације, а пресудно је било то што је свакако она квалитетан вокал, без обзира на то што пева другачију врсту музике. Урађен је демо-снимак у којем су спојене ове две песме у новим аранжманима и тренутно се размишља да ли би било боље да поново отпевају своје деонице или да буде оригинални звук.

Занимљиво је да је ова идеја дошла након недавног сусрета ове две певачице на снимању једне емисије, када се Милошевићева нашалила да она и Нада имају истог стилисту. То је било довољно једном продуценту да предложи рокерки сарадњу с Топчагићевом, која ће по свему судећи ускоро да се обистини.

Уколико их послужи ситуација с коронавирусом, планирано је и снимање спота, који би, свакако, био несвакидашњи. Првенствено због стила обе певачице, али и због енергије.

Позвали смо Наду за коментар, а она је потврдила наша сазнања. - Јесте то истина, али не смем да причам о детаљима док се то не реализује. Идеја није потекла од нас две, већ од заједничког сарадника. Мени се она јако допада као певач, јака је личност, као и ја, и мислим да ћемо заједно обе бити занимљиве - рекла нам је певачица.

Позвали смо и Слађану, али она се није јављала на телефон.

Извор: Курир.рс

Коментари / 0

Оставите коментар