Nada Topčagić i Slađana Milošević snimaju duet!

Verovali ili ne, Slađana Milošević i Nada Topčagić uskoro će objaviti zajedničku pesmu!

Zabava 23.10.2020 | 15:20
Nada Topčagić i Slađana Milošević snimaju duet!

Slavna rokerka je poznata kao osoba koja teško pristaje na kompromise kada je u pitanju muzika i umetnost uopšte, a posebno nije spremna da sarađuje s ljudima čiji joj se muzički ukus ne dopada.

Slađanin test prošla je Nada Topčagić, s kojom će uskoro ukrstiti glas. Kako smo saznali od izvora bliskih Miloševićevoj, nedavno joj je jedan muzički stručnjak predložio da se napravi obrada njenog čuvenog hita "Miki, Miki", koji bi bio spojen sa istoimenom numerom koju je otpevala Nada.

Slađani se ova ideja jako dopala iz više razloga. Veoma ceni Topčagićevu kao umetnika, pogotovo što je ekscentrična na sceni i što ume da iznese razne modne kombinacije, a presudno je bilo to što je svakako ona kvalitetan vokal, bez obzira na to što peva drugačiju vrstu muzike. Urađen je demo-snimak u kojem su spojene ove dve pesme u novim aranžmanima i trenutno se razmišlja da li bi bilo bolje da ponovo otpevaju svoje deonice ili da bude originalni zvuk.

Zanimljivo je da je ova ideja došla nakon nedavnog susreta ove dve pevačice na snimanju jedne emisije, kada se Miloševićeva našalila da ona i Nada imaju istog stilistu. To je bilo dovoljno jednom producentu da predloži rokerki saradnju s Topčagićevom, koja će po svemu sudeći uskoro da se obistini.

Ukoliko ih posluži situacija s koronavirusom, planirano je i snimanje spota, koji bi, svakako, bio nesvakidašnji. Prvenstveno zbog stila obe pevačice, ali i zbog energije.

Pozvali smo Nadu za komentar, a ona je potvrdila naša saznanja. - Jeste to istina, ali ne smem da pričam o detaljima dok se to ne realizuje. Ideja nije potekla od nas dve, već od zajedničkog saradnika. Meni se ona jako dopada kao pevač, jaka je ličnost, kao i ja, i mislim da ćemo zajedno obe biti zanimljive - rekla nam je pevačica.

Pozvali smo i Slađanu, ali ona se nije javljala na telefon.

Izvor: Kurir.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar