Познати певач нападнут у центру Београда!

Певач Гранда Ренато Хенц је нападнут у центру Београда, а сада нам је детаљно описао како је дошло до тог немилог догађаја.

Забава 23.10.2020 | 13:00
Познати певач нападнут у центру Београда!

"На Врачару, 5.октобра 2020. у 22 сата седео сам са другарима у кафићу и био сам паркиран испред броја 14, то је зграда близу кафића. Нисам заклонио улаз, имало је места да прође аутомобил.

Тај црвени ауто је имао проблем да уђе у гаражу, када је почео да силази доле ауто је застао. Неко је изашао и направљено ми је удубљење на ауту. После је нека девојка изашла из аутомобила и почела да жврца кључем по аутомобилу.

Ја сам устао и кренуо тамо и та девојка је видела да сам дошао, кад ме је видела кренула је да силази у гаражно место и зове тату.Он је изашао и почео да ме вређа и ударио ме је у стомак и главу.

Нисам знао шта се дешава. Ударио ме је више пута, драо ми се: "Оћеш да ти запалим ауто, да те стрпам у затвор".

Нападнут сам од стране њега из чиста мира. Онда је дошла његова супруга и рекла да јој је супруг припит и кренула да се извињава. Ја не знам имена људи, то сам дао полицији да то утврде. То вече сам био на Ургентном имам оштећење слуха и даље.", рекао је Ренато за Курир, а онда доставио извештај из Ургентног центра.

(Курир)  

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Гарфилд

23.10.2020 14:10

По чему је познат???!!!!

ОДГОВОРИТЕ