Poznati pevač napadnut u centru Beograda!

Pevač Granda Renato Henc je napadnut u centru Beograda, a sada nam je detaljno opisao kako je došlo do tog nemilog događaja.

Zabava 23.10.2020 | 13:00
Poznati pevač napadnut u centru Beograda!

"Na Vračaru, 5.oktobra 2020. u 22 sata sedeo sam sa drugarima u kafiću i bio sam parkiran ispred broja 14, to je zgrada blizu kafića. Nisam zaklonio ulaz, imalo je mesta da prođe automobil.

Taj crveni auto je imao problem da uđe u garažu, kada je počeo da silazi dole auto je zastao. Neko je izašao i napravljeno mi je udubljenje na autu. Posle je neka devojka izašla iz automobila i počela da žvrca ključem po automobilu.

Ja sam ustao i krenuo tamo i ta devojka je videla da sam došao, kad me je videla krenula je da silazi u garažno mesto i zove tatu.On je izašao i počeo da me vređa i udario me je u stomak i glavu.

Nisam znao šta se dešava. Udario me je više puta, drao mi se: "Oćeš da ti zapalim auto, da te strpam u zatvor".

Napadnut sam od strane njega iz čista mira. Onda je došla njegova supruga i rekla da joj je suprug pripit i krenula da se izvinjava. Ja ne znam imena ljudi, to sam dao policiji da to utvrde. To veče sam bio na Urgentnom imam oštećenje sluha i dalje.", rekao je Renato za Kurir, a onda dostavio izveštaj iz Urgentnog centra.

(Kurir)  

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Garfild

23.10.2020 16:10

Po čemu je poznat???!!!!

ODGOVORITE