Уведена стална приправност у болници у Бијељини

Због изузетно погоршане епидемиолошке ситуације на подручју града Бијељина, јутрос је одржан ванредни заједнички састанак Кризног штаба и стручног колегијума бијељинске болнице.

Република Српска 23.10.2020 | 09:26
Уведена стална приправност у болници у Бијељини

Донесена је одлука да сви запослени у Болници „Свети Врачеви“ до даљњег буду у сталној приправности.  

Менаџмент Болнице улаже максималне напоре да радови на отварању нове Ковид болнице и поликлинике буду готови у што краћем року.

Посљедњих дана радови се обављају и ноћу.

Овим путем апелујемо, тражимо, молимо, захтијевамо од свих да стриктно поштују прописане и препоручене мјере заштите од корона вируса,саопштено је из бијељинске болнице.

У саопштењу нема података о новозараженим особама и на основу чега су увели до даљњег да запослени у болници буду у сталној приправности.

Како је јуче саопштено из Бијељине је било 35 особа код којих је потврђен вирус корона. 

(БН) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДОКТОР

23.10.2020 07:40

Ма дај људи више нисте нормални, каква црна корона, то је грипа обична. Хоће ли неко јавно то рећи?? Неће. А зашто? Па зато што је све корумпирано и сви би да држе своју столицу, а за народом их боли брига као оног клоца Андреwс, премијер Викторије у Аустралији, народ овдје тачно као овце, горе је него под удбом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

23.10.2020 07:43

А оне који су оболили од СТВАРНИХ и ПРАВИХ болести ко хебе.???!!! Прегледи мамиграфије, рендгена, ултразвука, те офтамолошки и други прегледи се, због тзв короне, отказују у државним клиникама али се нормално заказују у приватним клиникама. Страшно, шта нам раде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

23.10.2020 08:22

Док ви улазете напоре. Директорица дома здравља снима спотове. Злоупотребљава јавне ресурсе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

23.10.2020 13:25

У Српској власт је на своје рачуне у швајцарској и осталим страним банкама дебело подебљана своје банковне рачуне ,грађани гладни ,до љекара немогу доћи. У Трнову ,др Ана Марија ,неслуша шта јој пацијент тражи ,типка поруке ,сједи у апотеци ,налазе специјалиста нпогледа. Директорица ,Миланка Ивановић ,организује напад на власника кафф Мирослава Бјелица ,пријети му да ће остати без главе ,Власт нереагује . Докле више ?

Name

Xx

23.10.2020 08:57

Ово је застрасивање народа. Најглупљи потез им је носење маски на отвореном. Заглупљују нас на сваком кораку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре скептик

23.10.2020 09:48

Потписујем.Приватно мозе све.Ал имам примједбу на породицне љекаре који висе нису доступни него сто јесу.Сестре се не јављају.Од поцетка короне се придрзавам и само телефоном комуницирам са њима.У породици имамо три генерације а обицну терапију да нам препису вијам док не одустанем.Драги медецинари ставите за рацунар у којима су вам наси подаци неког ко це бар на вријеме те папире откуцати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тадивоје

23.10.2020 12:53

Само лијеците ове од сезонског грипа....јер он је опасан....а ове од хипертензије,карцинома,дијабетеса,дијализу бубрега не дирајте они це у мртвачницу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стоја

23.10.2020 19:44

А епидемиолог у јеку епидемије на годисњем одмору,толико о озбиљности ситуације.. пустите нас да зивимо бре

ОДГОВОРИТЕ