Uvedena stalna pripravnost u bolnici u Bijeljini

Zbog izuzetno pogoršane epidemiološke situacije na području grada Bijeljina, jutros je održan vanredni zajednički sastanak Kriznog štaba i stručnog kolegijuma bijeljinske bolnice.

Republika Srpska 23.10.2020 | 09:26
Uvedena stalna pripravnost u bolnici u Bijeljini

Donesena je odluka da svi zaposleni u Bolnici „Sveti Vračevi“ do daljnjeg budu u stalnoj pripravnosti.  

Menadžment Bolnice ulaže maksimalne napore da radovi na otvaranju nove Kovid bolnice i poliklinike budu gotovi u što kraćem roku.

Posljednjih dana radovi se obavljaju i noću.

Ovim putem apelujemo, tražimo, molimo, zahtijevamo od svih da striktno poštuju propisane i preporučene mjere zaštite od korona virusa,saopšteno je iz bijeljinske bolnice.

U saopštenju nema podataka o novozaraženim osobama i na osnovu čega su uveli do daljnjeg da zaposleni u bolnici budu u stalnoj pripravnosti.

Kako je juče saopšteno iz Bijeljine je bilo 35 osoba kod kojih je potvrđen virus korona. 

(BN) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

DOKTOR

23.10.2020 07:40

Ma daj ljudi više niste normalni, kakva crna korona, to je gripa obična. Hoće li neko javno to reći?? Neće. A zašto? Pa zato što je sve korumpirano i svi bi da drže svoju stolicu, a za narodom ih boli briga kao onog kloca Andrews, premijer Viktorije u Australiji, narod ovdje tačno kao ovce, gore je nego pod udbom.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

23.10.2020 07:43

A one koji su obolili od STVARNIH i PRAVIH bolesti ko hebe.???!!! Pregledi mamigrafije, rendgena, ultrazvuka, te oftamološki i drugi pregledi se, zbog tzv korone, otkazuju u državnim klinikama ali se normalno zakazuju u privatnim klinikama. Strašno, šta nam rade...

ODGOVORITE
Name

Borac

23.10.2020 08:22

Dok vi ulazete napore. Direktorica doma zdravlja snima spotove. Zloupotrebljava javne resurse.

ODGOVORITE
Name

Istina

23.10.2020 13:25

U Srpskoj vlast je na svoje račune u švajcarskoj i ostalim stranim bankama debelo podebljana svoje bankovne račune ,građani gladni ,do ljekara nemogu doći. U Trnovu ,dr Ana Marija ,nesluša šta joj pacijent traži ,tipka poruke ,sjedi u apoteci ,nalaze specijalista npogleda. Direktorica ,Milanka Ivanović ,organizuje napad na vlasnika kaff Miroslava Bjelica ,prijeti mu da će ostati bez glave ,Vlast nereaguje . Dokle više ?

Name

Xx

23.10.2020 08:57

Ovo je zastrasivanje naroda. Najgluplji potez im je nosenje maski na otvorenom. Zaglupljuju nas na svakom koraku.

ODGOVORITE
Name

Re skeptik

23.10.2020 09:48

Potpisujem.Privatno moze sve.Al imam primjedbu na porodicne ljekare koji vise nisu dostupni nego sto jesu.Sestre se ne javljaju.Od pocetka korone se pridrzavam i samo telefonom komuniciram sa njima.U porodici imamo tri generacije a obicnu terapiju da nam prepisu vijam dok ne odustanem.Dragi medecinari stavite za racunar u kojima su vam nasi podaci nekog ko ce bar na vrijeme te papire otkucati..

ODGOVORITE
Name

Tadivoje

23.10.2020 12:53

Samo lijecite ove od sezonskog gripa....jer on je opasan....a ove od hipertenzije,karcinoma,dijabetesa,dijalizu bubrega ne dirajte oni ce u mrtvačnicu

ODGOVORITE
Name

Stoja

23.10.2020 19:44

A epidemiolog u jeku epidemije na godisnjem odmoru,toliko o ozbiljnosti situacije.. pustite nas da zivimo bre

ODGOVORITE