Сека и Драгана годинама нису у добрим односима- реаговао и суд!

Фолк звезде Драгана Мирковић и Сека Алексић биле су добре колегинице и пријатељице годинама, док се 2010. године није десила једна ситуација која је све променила.

Забава 22.10.2020 | 17:30
Сека и Драгана годинама нису у добрим односима- реаговао и суд!

Како су наводили домаћи медији, Драгана Мирковић је чула да ју је Сека, наводно, оговарала код заједничких менаџера након чега су прекинуле контакт. Сека је због тога уз помоћ адвокатског тима тражила да Драганина телевизија престане да емитује њене песме и спотове, о чему је и сама Драгана својевремено причала.

“Сека Алексић је саму себе забранила на мојој телевизији. Не знам, можда је желела да се казни, па се забранила. Ја никога никада не забрањујем, чак ни оне који су ми лоше учинили у животу. Сека ми је била слатка и симпатичне и готивила сам је. Онако, баш симпа”, рекла је Драгана за једну емисију.

Пре три године шушкало се да ће Драгана и Сека заједно седети у жирију “Пинкових звезда”, а Мирковићева је тада истакла да јој то не смета, а уз то је и објаснила зашто јој је честитала рођење сина.

“Знам да Сека треба да се појави у “Пинковим звездама”, али немам проблем са тим. Изузетно поштујем и волим људе, без обзира на то да ли су они то завредили или не. Сваки жив човек вредан је мог поштовања и увек ћу се тако понашати. Ја сам Секи јавно честитала рођење детета, јер то је најдивнија ствар на свету”, искрена је била Драгана.

Сека готово никад не прича о Драгани у медијима, али је исте године потврдила да нису промениле однос.

“Ми се нисмо помириле, али све најбоље мислим о њој као о колегиници. Све је остало као што је и било”, рекла је певачица.

Извор: ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар