Seka i Dragana godinama nisu u dobrim odnosima- reagovao i sud!

Folk zvezde Dragana Mirković i Seka Aleksić bile su dobre koleginice i prijateljice godinama, dok se 2010. godine nije desila jedna situacija koja je sve promenila.

Zabava 22.10.2020 | 17:30
Seka i Dragana godinama nisu u dobrim odnosima- reagovao i sud!

Kako su navodili domaći mediji, Dragana Mirković je čula da ju je Seka, navodno, ogovarala kod zajedničkih menadžera nakon čega su prekinule kontakt. Seka je zbog toga uz pomoć advokatskog tima tražila da Draganina televizija prestane da emituje njene pesme i spotove, o čemu je i sama Dragana svojevremeno pričala.

“Seka Aleksić je samu sebe zabranila na mojoj televiziji. Ne znam, možda je želela da se kazni, pa se zabranila. Ja nikoga nikada ne zabranjujem, čak ni one koji su mi loše učinili u životu. Seka mi je bila slatka i simpatične i gotivila sam je. Onako, baš simpa”, rekla je Dragana za jednu emisiju.

Pre tri godine šuškalo se da će Dragana i Seka zajedno sedeti u žiriju “Pinkovih zvezda”, a Mirkovićeva je tada istakla da joj to ne smeta, a uz to je i objasnila zašto joj je čestitala rođenje sina.

“Znam da Seka treba da se pojavi u “Pinkovim zvezdama”, ali nemam problem sa tim. Izuzetno poštujem i volim ljude, bez obzira na to da li su oni to zavredili ili ne. Svaki živ čovek vredan je mog poštovanja i uvek ću se tako ponašati. Ja sam Seki javno čestitala rođenje deteta, jer to je najdivnija stvar na svetu”, iskrena je bila Dragana.

Seka gotovo nikad ne priča o Dragani u medijima, ali je iste godine potvrdila da nisu promenile odnos.

“Mi se nismo pomirile, ali sve najbolje mislim o njoj kao o koleginici. Sve je ostalo kao što je i bilo”, rekla je pevačica.

Izvor: alo.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar