Гоца Лазаревић наљутила колегинице због једне изјаве!

Гордана Гоца Лазаревић прилично је изненадила јавност изјавом да су маске "потпуно бескорисне", упоредивши оне који их носе са мишевима.

Забава 21.10.2020 | 20:36
Гоца Лазаревић наљутила колегинице због једне изјаве!

Тај њен, прилично неозбиљан став, наљутио је и њене колегинице Гоцу Божиновску и Веру Матовић.

- Не знам откад су то сви постали доктори и стручњаци. Када би их ударили по џепу, ставили би две маске и преко очију. Али, свако има право на своје мишљење, па тако и Гоца. Ја од фебруара не идем нигде без маске. Мени не смета. Пре сам морала и да се шминкам, сад ставим маску и возим. Ем је практично, ем чува здравље - рекла је Божиновска.

- Ко жели нека иде у Арену или болницу, нека не носи маску. Можда Гоца боље зна. Цео свет их носи, ко смо ми да радимо другачије - истакла је Вера.

Подсетимо, Лазаревићева је рекла следеће:

- Што се мене тиче, не знам колико је паметно ово што ћу рећи, али морам да кажем - ја знам да корона постоји и излажем се опасности више него што би требало. Човек треба да буде опрезан, али ја не разумем људе који су пристали да буду мишеви који носе маске и на улици и на ливади и у колима. Читала сам много и сигурна сам да та маска више шкоди него што помаже.

- Маска је пуна бактерија, сваки час се скида, па се поново ставља, а остаје влага, на коју иду бактерије. Од тога је више штете него вајде, па могу и да ме ухапсе одмах што сам ово рекла.

Извор: Ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар