Goca Lazarević naljutila koleginice zbog jedne izjave!

Gordana Goca Lazarević prilično je iznenadila javnost izjavom da su maske "potpuno beskorisne", uporedivši one koji ih nose sa miševima.

Zabava 21.10.2020 | 20:36
Goca Lazarević naljutila koleginice zbog jedne izjave!

Taj njen, prilično neozbiljan stav, naljutio je i njene koleginice Gocu Božinovsku i Veru Matović.

- Ne znam otkad su to svi postali doktori i stručnjaci. Kada bi ih udarili po džepu, stavili bi dve maske i preko očiju. Ali, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa tako i Goca. Ja od februara ne idem nigde bez maske. Meni ne smeta. Pre sam morala i da se šminkam, sad stavim masku i vozim. Em je praktično, em čuva zdravlje - rekla je Božinovska.

- Ko želi neka ide u Arenu ili bolnicu, neka ne nosi masku. Možda Goca bolje zna. Ceo svet ih nosi, ko smo mi da radimo drugačije - istakla je Vera.

Podsetimo, Lazarevićeva je rekla sledeće:

- Što se mene tiče, ne znam koliko je pametno ovo što ću reći, ali moram da kažem - ja znam da korona postoji i izlažem se opasnosti više nego što bi trebalo. Čovek treba da bude oprezan, ali ja ne razumem ljude koji su pristali da budu miševi koji nose maske i na ulici i na livadi i u kolima. Čitala sam mnogo i sigurna sam da ta maska više škodi nego što pomaže.

- Maska je puna bakterija, svaki čas se skida, pa se ponovo stavlja, a ostaje vlaga, na koju idu bakterije. Od toga je više štete nego vajde, pa mogu i da me uhapse odmah što sam ovo rekla.

Izvor: Alo.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar