Правили хаос по Љељенчи, напали власника локала

Правили хаос по Љељенчи, напали власника локала, покушали запалити бензинску пумпу.

Република Српска 21.10.2020 | 14:14
Правили хаос по Љељенчи, напали власника локала

Бијељинска полиција ухапсила је два лица која су синоћ напала власника једног угоститељског објекта у Љељенчи, а потом покушали да запале бензинску пумпу у овом мјесту надомак Бијељине.

- Власник угоститељског објекта у Љељенчи, пријавио је синоћ око 19:30х да га је физички напао НН мушко лице, те да му је оштећен инвентар објекта од стране тог и још једног НН мушког лица.

На лице мјеста изашла је патрола полиције која је потврдила наводе пријаве, а власник локала упућен је на медицински предглед у бијељинску болницу.

Убрзо након овог инцидента полиција је примила пријаву да су на бензинској пумпи у мјесту Љељенча, дошла два мушка лица која су узела цријево од плинаи почели да га пуштају, уз пријетње да ће да запале бензинску пумпу.

Радник пумпе их је савладао и задржао до доласка патроле полиције.

Припадници Полицијске станице Бијељина утврдили су да се ради о лицу А.А. као и малољетнику из Бијељине.

Они су цријевом за точење плина пријетили да ће да запале бензинску пумпу, те су том приликом оштетили и инвентар, а затим пријетили и физички напали раднике пумпе.

Алкотестирањем је утврђено да лице А.А. има 1,74 г/кг алкохола у организму, док је код малољетника утврђена концентрација од 1,26 г/кг.

Обојица су лишена слободе. Против малољетника поступано је у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку. Против оба лица следе извјештаји Окружном јавном тужилаштву у Бијељини због почињених кривичних дјела.

(Бијељина Данас)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тоцење алкохола малољетнику

21.10.2020 12:52

Јесу ли и власнику пумпе писали за тоцење алкохола малољетном лицу?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2020 14:28

Све знас. Радис ли ти иста? Осим сто просипас памет.

Name

ПББЛ

21.10.2020 13:05

Нормално, ста це друго радити уторком поподне у семберији...,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интергај

21.10.2020 13:47

Да нису цланови "Дуова" из Леленче?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифашиста

21.10.2020 14:19

Санкционирати по “законском максимуму” за примјер евентуалним новим изврсиоцима казненог дјела! Ако санкције не буду адекватне надати се поновном “васкрснуцу Дуова”!!

ОДГОВОРИТЕ