Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala

Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala, pokušali zapaliti benzinsku pumpu.

Republika Srpska 21.10.2020 | 14:14
Pravili haos po Ljeljenči, napali vlasnika lokala

Bijeljinska policija uhapsila je dva lica koja su sinoć napala vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, a potom pokušali da zapale benzinsku pumpu u ovom mjestu nadomak Bijeljine.

- Vlasnik ugostiteljskog objekta u Ljeljenči, prijavio je sinoć oko 19:30h da ga je fizički napao NN muško lice, te da mu je oštećen inventar objekta od strane tog i još jednog NN muškog lica.

Na lice mjesta izašla je patrola policije koja je potvrdila navode prijave, a vlasnik lokala upućen je na medicinski predgled u bijeljinsku bolnicu.

Ubrzo nakon ovog incidenta policija je primila prijavu da su na benzinskoj pumpi u mjestu LJeljenča, došla dva muška lica koja su uzela crijevo od plinai počeli da ga puštaju, uz prijetnje da će da zapale benzinsku pumpu.

Radnik pumpe ih je savladao i zadržao do dolaska patrole policije.

Pripadnici Policijske stanice Bijeljina utvrdili su da se radi o licu A.A. kao i maloljetniku iz Bijeljine.

Oni su crijevom za točenje plina prijetili da će da zapale benzinsku pumpu, te su tom prilikom oštetili i inventar, a zatim prijetili i fizički napali radnike pumpe.

Alkotestiranjem je utvrđeno da lice A.A. ima 1,74 g/kg alkohola u organizmu, dok je kod maloljetnika utvrđena koncentracija od 1,26 g/kg.

Obojica su lišena slobode. Protiv maloljetnika postupano je u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku. Protiv oba lica slede izvještaji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini zbog počinjenih krivičnih djela.

(Bijeljina Danas)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tocenje alkohola maloljetniku

21.10.2020 12:52

Jesu li i vlasniku pumpe pisali za tocenje alkohola maloljetnom licu?!

ODGOVORITE
Name

Re

21.10.2020 14:28

Sve znas. Radis li ti ista? Osim sto prosipas pamet.

Name

PBBL

21.10.2020 13:05

Normalno, sta ce drugo raditi utorkom popodne u semberiji...,,

ODGOVORITE
Name

Intergaj

21.10.2020 13:47

Da nisu clanovi "Duova" iz Lelenče?

ODGOVORITE
Name

Antifašista

21.10.2020 14:19

Sankcionirati po “zakonskom maksimumu” za primjer eventualnim novim izvrsiocima kaznenog djela! Ako sankcije ne budu adekvatne nadati se ponovnom “vaskrsnucu Duova”!!

ODGOVORITE