РС иде погрешним путем, ови избори су прекретница!

"Свједоци смо да Република Српска годинама иде погрешним путем, иде уназад умјесто напријед, и ја вјерујем да су ови избори прекретница у њеном повратку на прави пут"

Република Српска 20.10.2020 | 20:28
РС иде погрешним путем, ови избори су прекретница!

Рекао је ово данас предсједник СДС-а Мирко Шаровић на скупу у Модричи, гдје је кандидат за начелника Јовица Радуловић представио свој програм рада и своје будуће најближе сараднике са листе кандидата СДС а за одборнике СО Модрича.

Шаровић је нагласио да у новембру треба преузети одговорност за Модричу и завршити пола посла, а за двије године преузети одговорност и за цијелу Републику Српску. Према његовим ријечима то је "и неопходно и неминовно".

Говорећи о кандидату за начелника Модриче Јовици Радуловићу рекао је да се ради о добром, часном и способном човјеку кога одлично познаје, а за одборничку листи је казао да је "добра, јер су на  људи који могу достојно да представљају Српску демократску странку и њену политику".

Шаровић је изнио своје разочарење тренутним стањем у овом граду  "Модрича  је боље изгледала прије 16 година него сада. Млади одлазе из овог града, не само због посла, него зато што не осјећа Модричу као добро мјесто за живот. Не осјећају је као град који су жељели наши борци у годинама кад су га бранили" рекао је предсједник СДС-а и нагласио да се ствари у овом граду морају императивно мијењати, да би се могло кренути напријед.

Јовица Радуловић: Свјестан сам одговорности и спреман на изазове

"Потпуно сам свјестан велике одговорности и обавезе која стоји пред нама и спреман сам за тај велики изазов. Заједно ћемо са Модричом кренути у једно боље и сретније вријеме, са одговорнијим понашањем Општинске управе и квалитетним програмом рада" рекао је, у свом обраћању присутнима, СДС-ов кандидат за начелника Модриче Јовица Радуловић.

Он је нагласио да овај град стоји у мјесту шеснаест година, а 21. вијек му одмиче. "Модрича мора одговорити новим изазовима, изградњи пута 5Ц и будућег аутопута Вукосавље-Рача, јер ми се налазимо на самој раскрсници тих путева. Многе прилике су пропуштене, не смијемо то поновити, не смијемо пропустити шансе које нам отварају ови инфраструктурни објекти" рекао је Радуловић

Говорећи о добром географском положају Модриче који није искориштен навео је да се "град налази на само 2 километара од ЕУ, на 80 КМ од аеродрома који води у све европске дестинације и да се те компаративне предности у будућности морају искористити".

Представљајући програм рада казао је да ће у његовом мандату Модрича добити једну нову, савремену пословну зону која јој недостаје. Малим привредницима и занатлијама обећао је помоћ из буџета општине: "Реформисаћемо буџет и помоћи свим нашим малим предузетницима. Нагледали смо се страних инвеститора који су се растаљивали са властима и одлазили, тога овдје више неће бити" истакао је СДС-ов кандидат за начелника Модриче.

Из свог програма рада издвојио је и бољу бригу о пољопривреди, планове за развој сеоског и здравственог туризма и кориштење потенцијала Требаве и Вучијака. Посебно је нагласио да ће брига нове општинске администрације Модриче бити вишечлане породице и најмлађи чланови заједнице.

 "Обезбиједићемо бесплатне уџбенике за ђаке у основној школи и суфинасираћемо ђачке екскурзије" обећао је Радуловић присутнима.

(БН)

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Зворник

20.10.2020 20:31

Надајмо се да је тако!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хана

20.10.2020 21:07

Саровиц је у праву. За поцетак се морамо вратити традиционалном систему вриједности: знање па рад, ред и дисциплина - папци, непотизам и полтронство не стоје политицкој елити. А такви нас заступају у актуелној власти. Срљамо незауставно у пропаст!

Name

Мићко

20.10.2020 22:27

Колико сте пута тако говорили, а на крају...

Name

ре

20.10.2020 22:34

Мирко треба нам Кривокапић 6 мјесеци у политици.

Name

ПРОВАЛИЈА

21.10.2020 01:03

ОТИСЛА ЈЕ РС У ПРОВАЛИЈУ ЗБОГ ПУНО МАЈМУНА БУДАЛА И ОДИОТА НА ВЛАСТИ.

Name

СНСД КОЊИЦ

21.10.2020 06:40

МА КАКВИ ИДЕ ПРАВИМ ПУТЕМ. ПОГОТОВО СНСД КОЊИЦ. хттпс://www.слободна-босна.ба/вијест/173663/војин_мијатовиц_разоткрио_странацхке_малверзације_изгледа_да_снсд_у_коњицу_има_пуно_цхланова_иако_ни_канцеларију_немају_погледајте_колико_је_босњака_из_сда.хтмл

Name

Ана

20.10.2020 20:38

Е мој друзе Мирко ова политика води народ и ову дрзаву двадесет година у пропаст а неки тек то сада сватају ,само да бих народ то сватио треба најмање јос двадесет година,јер народ за боље не зна вец само за биједу и сиромаство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

20.10.2020 22:29

Важно је да си ти с'ватила.

Name

прије

20.10.2020 20:45

16 година је била боља Модрица,како те није срамота такве лази говорити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модричанин

20.10.2020 23:58

Шта овдје није тачно ? Колико је само Рафинерија имала радника и како је пословала ? Сви приватници и све фирме не могу посолит само Рафинерији коју су и тада музли њени директори, имали властити ауто клуб нај бољи у СРЈ, спонзори ауто трка по Србији и незнам чега све још. А сад ?

Name

Редирект

20.10.2020 20:57

Два километра од ЕУ? Не бих ја рекао баш... А о ком аеродрому удаљеном 80 км говорите? Да није онај тузлански? Па Тузла вам није РС, мало сте се прешли...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.10.2020 21:01

Ми смо у стрмоглавици, погрешан пут је био пре 20 год

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погрешним

20.10.2020 22:22

Путем смо кренули 1990.

Name

Ром

20.10.2020 21:28

Врати је Мирко на прави пут као 2000год

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

21.10.2020 01:09

2022 биће реприза 2000. :)))

Name

Запоцните

20.10.2020 22:37

Од новембра, бит це свих врста обструкције од криминалаца, а наставите за двије године сназно, одговорно, мора бити боље, мора се зауставити криминал и стици изгубљено вријеме.Без промјена сви само назадујемо, а неман нас зиве сахрањује....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сониаблинк26

21.10.2020 08:26

СПРЕМИТЕ МИ СВЈЕДОЧАНСТВО, ДОБАР ДАН МОЈИ ЉУДИ ХРВАТСКЕ СВЈЕДОЧЕЊЕ О томе како сам добио зајам за купњу куће од стварног и уобичајеног зајма названог градском банком. ДАНАС САМ ВЕСЕЛА И БОЖЈЕ БЛАГО ТВРТКА ГРАДСКЕ БАНКЕ. , Зовем се Катица. Ја сам из ХРВАТСКЕ. Посљедњих 5 мјесеци тражим твртку за зајам за куповину куће све што сам добио је гомила превара због којих сам им вјеровао и на крају дана, узели су мој новац не дајући ништа заузврат, све нада ми се изгубила, збунио сам се и фрустрирао, никад нисам желио имати никакве везе с кредитним тврткама на интернету, па сам отишао посудити новац од пријатељу, рекао сам јој све што се догодило, а она је рекла да ми може помоћи, то она зна кредитну твртку која ми може помоћи с било којим износом кредита потребан ми је с врло ниском каматном стопом од 2%, да је управо добила зајам од њих, она ме упутила како се пријавити за зајам, јесам баш као што ми је рекла, пријавила сам се с њима на е-маил: (цитyбанклоан123@гмаил.цом) никада нисам вјеровала, али покушала сам и највеће изненађење што сам добио кредит у року од 24 сата, нисам могао вјеровати, опет сам сретан и богат и захваљујем Богу на таквој посудби твртке попут ове још увијек постоје на овим преварама свуда, молим вас савјетујем свима који требају зајам (цитyбанклоан123@гмаил.цом) они вас никада неће изневјерити и ваш ће се живот промијенити као и мој. Брзо контактирајте (цитyбанклоан123@гмаил.цом) данас и узмите свој зајам од њих, Бог благословио твртку за зајмове градске банке за њихову оригиналну понуду зајма. Обавезно контактирајте твртку за зајмове градске банке за ваш зајам јер сам успјешно добио кредит од ове твртке без стреса.

Name

Бања лука

21.10.2020 07:04

Па и за просле сте говорили да су прекретница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бањаллука

21.10.2020 09:17

Па говорили су и за претпрошле ,па и оне прије њих , а ,како ствари стоје та ће им тема бити и за многе изборе у будућности .

Name

Милан

21.10.2020 07:21

Па ти не знаш своју странку извести на прави пут, према томе немој да говориш о држави јер то је за тебе управљање свемирским бродом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

21.10.2020 08:14

Сви исто прицају а кад додју на власт крене паса. Само протекторат ЕУ мозе овиј дрзави помоци. Десет година најмање. Потом избори са забраном уцесца свима који су се бавили политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајстор Зивота

21.10.2020 08:58

Ако си ти свјетло на крају тунела,ја цу да га угасим,не појављуј се,па це мосда млади СДС,ПДП,имати неку сансу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цитyКЈК

22.10.2020 02:57

СПРЕМИТЕ МИ СВЈЕДОЧАНСТВО, ДОБАР ДАН МОЈИ ЉУДИ ХРВАТСКЕ СВЈЕДОЧЕНСТВО КАКО САМ ДОБИО КРЕДИТ ЗА КУПОВИНУ КУЋЕ ОД РЕАЛНОГ И ОБИЧНОГ КРЕДИТНОГ ДРУШТВА ЗВАНОГ градског зајма. ДАНАС САМ ВЕСЕЛА И БОЖЈЕ БЛАГО ТВРТКА ГРАДСКЕ БАНКЕ. , Зовем се Катица. Ја сам из ХРВАТСКЕ. Посљедњих 5 мјесеци тражим твртку за зајам за куповину куће све што сам добио је гомила превара због којих сам им вјеровао и на крају дана, узели су мој новац не дајући ништа заузврат, све нада ми се изгубила, збунио сам се и фрустрирао, никад нисам желио имати никакве везе с кредитним тврткама на интернету, па сам отишао посудити новац од пријатељу, рекао сам јој све што се догодило, а она је рекла да ми може помоћи, то она зна кредитну твртку која ми може помоћи с било којим износом кредита потребан ми је с врло ниском каматном стопом од 2%, да је управо добила зајам од њих, она ме упутила како се пријавити за зајам, јесам баш као што ми је рекла, пријавила сам се с њима на е-маил: (цитyбанклоан123@гмаил.цом) никада нисам вјеровала, али покушала сам и највеће изненађење што сам добио кредит у року од 24 сата, нисам могао вјеровати, опет сам сретан и богат и захваљујем Богу на таквој посудби твртке попут ове још увијек постоје на овим преварама свуда, молим вас савјетујем свима који требају зајам (цитyбанклоан123@гмаил.цом) они вас никада неће изневјерити и ваш ће се живот промијенити као и мој. Брзо контактирајте (цитyбанклоан123@гмаил.цом) данас и узмите свој зајам од њих, Бог благословио твртку за зајмове градске банке за њихову оригиналну понуду зајма. Обавезно контактирајте твртку за зајмове градске банке за ваш зајам јер сам успјешно добио зајам од ове твртке без стреса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Протон Лоанс

12.03.2021 21:31

Требате ли хитан зајам? контактирајте нас путем е-поште за информације о нашој услузи зајма. Позиви и WхатсАпп: +1 (204) 410-2623

ОДГОВОРИТЕ