Претукао особу са инвалидитетом, па ухапшен

Нермин М. (39) из Козарске Дубице ухапшен је због сумње да је претукао особу с инвалидитетом, Самида Бачића (61), којем је нанио веома тешке повреде.

Република Српска 19.10.2020 | 19:01
Претукао особу са инвалидитетом, па ухапшен

Усвом походу, Нермин је Бачића оборио из инвалидских колица и тукао га насред улице.

Све се десило у суботу увече у Козарској Дубици, а Бачић је том приликом задобио тешку повреде главе и пребачен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је због озбиљности повреда задржан на лијечењу.

Из ове здравствене установе је, наводећи иницијале, саопштено да је Бачић смјештен на Клиници за неурохирургију.

– Пацијент је тренутно стабилно, а све даље прогнозе о његовом здравственом стању су перурањене – рекли су у УКЦ Републике Српске.

Свађа

Према незваничним информацијама, Нермин М. и Бачић посвађали на улици испред куће заједничке познанице.

Извор Српскаинфо појаснио је да све десило јер је Бачић, који иначе има и психичких проблема, галамио и псовао.

– Он је наишао испред те куће и у једном тренутку због нечега галамио и псовао. Нермин и још неке жене које су биле у кући изашли су да виде шта се дешава. Бачић је  наставио да галами и псује, па је дошло до свађе између два мушкарца – рекао је извор близак истрази.

Крв

Додао је да је у једном моменту Нермин М, изреволтиран псовкама, ударио Бачића песницом и оборио га из колица.

– Он је испао из колица и пао на асфалт и вјероватно је ударио главом од тло. Нермин М. је, када је видио шта је урадио, сам позвао службу хитне помоћи и полицију, која је убрзо стигла на лице мјеста. Повријеђени је одвезен одмах у болницу, док је Нермин М. ухапшен. Пронађени су и трагови крви на мјесту где је Бачића лежао – рекао је наш саговорник.

Полицијска управа Приједор, наводећи иницијале, саопштила је да им је у суботу око 20.20 пријављено да повријеђена особа лежи на коловозу у улици Унска у Козарској Дубици.

– Полиција је утврдила да је повријеђена особа инвалид која се креће у инвалидским колицима, те да га је напао Н. М. и нанио му тешке повреде опасне по живот. Осумњичени је ухапшен и против њега ће након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Приједор, бити достављен извјештај за почињено кривично дјело тешка тјелесна повреда – рекли су у ПУ Приједор не наводећи детаље. 

(Српскаинфо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛОЛА

19.10.2020 17:09

Бозе помози ! Какав цовјек морас бити да ударис цовјека у колицима ма ста да је радио.Ето какви смо људи ! Ста да оцекујемо једни од других.Нека нам је бог на помоци

ОДГОВОРИТЕ