Нади Топчагић пухови уништили кућу на мору!

Нада Топчагић доживела је несвакидашњи шок пре месец дана кад је стигла у своју кућу у Крашићима у Црној Гори и затекла уништен намештај и остатак ентеријера.

Забава 19.10.2020 | 18:35
Нади Топчагић пухови уништили кућу на мору!

Она и њен супруг Златко Ђорђевић најпре су помислили да су им лопови упали у апартман на обали мора, јер је призор био ужасан, налик оном након преметачине. Али убрзо се успоставило да крадљиваца није било, већ само штеточина. У питању су пухови (врста глодара, прим. аут.), који су у Надину кућу ушли кроз полуотворене прозоре и направили хаос.

- Ви не можете да замислите шта су они направили од моје куће. Појели су намештај, све што је било унутра. Чак су и флашу допола појели. Кад ме шлог није стрефио тад, мислим да никад неће - закукала је певачица кад смо је позвали за коментар.

Златко се надовезао и објаснио нам како су пухови ушли у њихову кућу у Крашићима.

- Ми смо оставили прозоре отворене на кип, морали смо због влаге, а на њима имамо комарнике па смо били уверени да се ништа неће десети. Међутим, пухови су пробили комарник и ушли унутра. Нашао сам два пуха у WЦ шољи, ушли су ту да би пили воду, а нашао сам и неколико малих пухова у судопери у кухињи. Ма страшно шта су направили. Намештај смо побацали, окречили смо зидове и дезинфиковали сваки ћошак - пожалио нам се певачицин муж. Топчагићева је прошле недеље дошла у Београд и овде планира да остане још неколико дана, након чега ће она и супруг отићи у своју викендицу на Тари, где су и провели већи део времена током пандемије вируса корона.

Извор: Курир.рс фото: приватна архива 

Коментари / 0

Оставите коментар