Nadi Topčagić puhovi uništili kuću na moru!

Nada Topčagić doživela je nesvakidašnji šok pre mesec dana kad je stigla u svoju kuću u Krašićima u Crnoj Gori i zatekla uništen nameštaj i ostatak enterijera.

Zabava 19.10.2020 | 18:35
Nadi Topčagić puhovi uništili kuću na moru!

Ona i njen suprug Zlatko Đorđević najpre su pomislili da su im lopovi upali u apartman na obali mora, jer je prizor bio užasan, nalik onom nakon premetačine. Ali ubrzo se uspostavilo da kradljivaca nije bilo, već samo štetočina. U pitanju su puhovi (vrsta glodara, prim. aut.), koji su u Nadinu kuću ušli kroz poluotvorene prozore i napravili haos.

- Vi ne možete da zamislite šta su oni napravili od moje kuće. Pojeli su nameštaj, sve što je bilo unutra. Čak su i flašu dopola pojeli. Kad me šlog nije strefio tad, mislim da nikad neće - zakukala je pevačica kad smo je pozvali za komentar.

Zlatko se nadovezao i objasnio nam kako su puhovi ušli u njihovu kuću u Krašićima.

- Mi smo ostavili prozore otvorene na kip, morali smo zbog vlage, a na njima imamo komarnike pa smo bili uvereni da se ništa neće deseti. Međutim, puhovi su probili komarnik i ušli unutra. Našao sam dva puha u WC šolji, ušli su tu da bi pili vodu, a našao sam i nekoliko malih puhova u sudoperi u kuhinji. Ma strašno šta su napravili. Nameštaj smo pobacali, okrečili smo zidove i dezinfikovali svaki ćošak - požalio nam se pevačicin muž. Topčagićeva je prošle nedelje došla u Beograd i ovde planira da ostane još nekoliko dana, nakon čega će ona i suprug otići u svoju vikendicu na Tari, gde su i proveli veći deo vremena tokom pandemije virusa korona.

Izvor: Kurir.rs foto: privatna arhiva 

Komentari / 0

Ostavite komentar