"Све што Мићо Мићић није, Петровић јесте и обрнуто"

"Када је Мићић трошио енергију да нас убиједи како је коалиција са СНСД-ом најбоље рјешење за СДС јер он у супротном губи изборе, покушао сам дотичном објаснити како СДС у Бијељини може побједити: - Дај нам неког млађег од тебе, поштенијег, писменијег... и тај човјек ће убједљиво побиједити за градоначелника Бијељине", открива Говедарица.

Република Српска 19.10.2020 | 10:16
"Све што Мићо Мићић није, Петровић јесте и обрнуто"

- Све што Мићо Мићић није, Љубиша Петровић јесте и обратно, написао је бивши предсједник СДС и садашњи члан Предсјендиштва те странке Вукота Говедарица.

Он каже да је, гладајући истраживање у коме кандидат СДС има знатну предност у односу на Мићића, кандидата СНСД-а и његових партнера у власти, се присјетио неких догађаја из скорије прошлости, који се, како наводи, и данас апсолутно могу узети у обзир.

"На оним сједницама Предсједништва странке када је Мићић трошио енергију да нас убиједи како је коалиција са СНСД-ом најбоље рјешење за СДС јер он у супротном губи изборе, покушао сам дотичном објаснити како СДС у Бијељини може побједити", присјећа се Говедарица у својој објави на фејсбук профилу.

"Прво што сам му рекао био је мој утисак да ако он мисли, да не може побиједити, да то уједно не значи да не може побиједити СДС.
Дај нам неког млађег од тебе, поштенијег од тебе,писменијег од тебе и у сваком случају бољег него што сам јеси и тај човјек ће убједљиво побиједити кандидата СНСД за градоначелника Бијељине", наводи Говедарица да је рекао тада Мићићу.

Наравно, присјећа се Говедарица, имајући само на уму да су му потребни оловка,вирман и печат града ни једног момента Мићић није помислио да би неко други могао да буде рјешење и добитна карта на коју мора да игра СДС.

"Послије тога,он и његови дигитронаши су заборавили шта су све некада причали о Додику и без имало стида отрчаше му под скуте а СДС доби свог кандидата о коме сам говорио Мићићу на тој сједници предсједништва. Мићић се тада уплашио да неће моћи да побиједи а ја сам му рекао какав кандидат побјеђује", наводи Говедарица.

Према његовом мишљењу, Мићић је показао своју слабост а данас је слабији него тада када није имао мудрости да ту слабост побиједи са најједноставнијим оружјем које човјек посједује - Разумом!

Бивши предсјендик СДС-а на фејсбук профилу направио је и упоредне карактеристике Мићића и Петровића, које изгледају овако:

- Мићић је стар и досадан а Љубо Петровић млад и занимљив.

- Мићић је тром и склон лапсусима а Љубо Петровић енергичан и сконцентрисан.

- Мићић је испрофанисан и испрљан а Љубо Петровић угледан и без мрље.

- Мићићу је поштење страно а Љубо Петровић је честито домаћинско дијете.

- Мићић је превртљивац а Љубо Петровић искрен и добронамјеран.

- Мићић није показао неки велики интелектуализам а Љубо Петровић је био студент медицине за респект.

- Мићић када изгуби изборе неће имати с ским попити кафу у Бијељини а Љубо Петровић ако се то и којим случајем догоди,увијек ће корачати подигнуте главе.

 - Али, то се не може десити, наводи Говедарица и цитира Драшка (Станивуковић) који је недавно рекао: - Ако би којим случајем Мићић био једини кандидат у Бијељини,он би изборе изгубио!

Говедарица је и Петровићу, као што је то прије неколико дана јавно рекао и Драшку Станивуковићу да су му у овом моменту најпотребнији људи од великог повјерења.

"Он (Мићић)  никога више не може преварити. Може једино тебе а ти му то дозволити не смијеш због свих оних људи који вапе за достојанственим животом. А није их мало", рнавео је Говедарица.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

СДС ПОДРСКА

19.10.2020 09:02

ПОБЈЕДА !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

19.10.2020 09:22

Супер је ово што те видимо свако двије године, ко би издржао да те гледа сваки дан.

Name

Мики

19.10.2020 09:33

Подрска за Сдс мали миш мићо одлази у прошлост.

Name

Борац

19.10.2020 10:02

Браво Вукота! Све тацно. Дзабе мицо трецина лазе људе,како је он избацен. Он је један обицни преварант,који је преварио гласаце. Папцина!!! Ко воли издајнике осим рудоње.

Name

Маркан

19.10.2020 10:39

СДС.ПДП.И ЈОС САДА ДНС..То је несто најаце..побједа загарантована и све ове папке смијенити са власти..и на робију..они се изивљаваку над наридом..

Name

ВРС

19.10.2020 09:24

Браво Говедарица стијено од човијека!!! Ти си људска громада за пејину унуку која је преваром на мијесту гдије не заслужује!!! Стварао сам РС од првог до последњег дана, а да сам знао да ће нам овакви кројити судбину, ни дана једног неби био!!! Али опет се некајем кад видим тебе, Драшка, Јелену, Вукана, Шешића, Крунића , Станића ... има још ту прави БОРАЦА који се не боје диктатору и његове секте!!! Ти си часни човијек из малог Гацка који је пејину унуку побиједио у БЛ , и то убиједљиво ,а Бањалучани су рекли шта мисле о теби а шта о њој!!! Издали су те издајници Српског рода који су од СДС добили све, а такви би издали и у рату недај боже да сутра буде!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

19.10.2020 09:28

Браво Вукота.Тебе су преварили Мићић и Обрен али и њима је крај а пред тобом почетак и успјех.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

19.10.2020 09:42

Само СДС јер је државотворна, јер је Демократска, јер је наша Српска. Кад је било најгоре по Српски Народ била је ту. Зато и данас мора бити ту јер нам није лако, јер смо угрожени корупцијом и криминалом, одласком паметних а младих, затирањем села и пољопривредника, отровани партократијом. Додиковстина је од нас створила полтроне,бескичмењаке, климоглавце а демократије нигдје. Додиковстина је напунила институције неписменим а послушним, владу климоглаваца, полицију послушну Партији. У РС је цео живот сведен на Партију и Водју, на куповину папака, на формирање већине само прелетом нељуди из једне у другу Партију. Достојанство, образ, људскост немају висе никакву вриједност а част и поштење су непожељне категорије. Крадје на тендерима, увећање суме за поткивање, лажне фактуре постале су свакодневица док борци, инвалиди, незапослени иду на казан јер су пензије и бирачки/инвалидски додатци мизерија. С друге стране синови Партијаса, квазиприватника, тајкуна власти возе скупа аута и живе животе богатих. Народ и није свјестан да изласком на изборе и то масовним може мијењати такво стање. Мијењати ( ако треба) на сваким изборима док не додје власт коју ће поштовати и моћи контролисати народ. Зато и сада СВИ на Изборе и оловку своју понијети и својом главом мислити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИМА ЛИ ОН ОБРАЗ

19.10.2020 10:11

ОД БИЛБОРДА "МИЦО МИЦИЦ ДРЗИ РИЈЕЦ" МИ СЕ ПОВРАЦА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Има дупе

19.10.2020 15:48

Код њега је дупе образ. Мало се занијео човјек, матора дртина. Али види се ко са Додолом тикве сади о главу .......