То што нисам сачувао породицу је мој највећи пораз!

Бане Мојићевић је увек расположен за песму, а како је истакао расположење му не зависи ни од чега, већ искључиво од њега самога.

Забава 18.10.2020 | 15:50
То што нисам сачувао породицу је мој највећи пораз!

Он је сада признао да воли да попије коју чашицу више, па открио и какав је када је у кафани. 

"Пијем из задовољства а и због емоције. Где зарадим новац ту и оставим. Највећи бакшиш сам добио на једној приватној журци у Црној Гори, доле сам као Тито. Највише волим љубичасте новчанице, и те варијанте, кад видим љубичасту, измислим текст ако не знам, на лицу места, и компонујем ако треба", рекао је певач. 

На питање да ли се плаши за своју егзистенцију, с обзиром да многи певачи сада не наступају, он одговара:

"Не, последњих година сам озбиљно размишљао о финансијама. Миран сам, немама разлог за стрес и бригу. Немам потрошачке навике, живим потпуно нормално, највише новца остављам у кафану". 

Мојићевић се недавно развео од супруге Милице, те је признао да је покушавао да сачува заједницу, али није успео, што сматра животним поразом. 

"Нисам због кафане изгубио жену. Сада сам слободан, и то нема везе са емотивним статусом, статус је потврђено слободан. Изгубио сам је због неразумевања, лоше комуникације и љубави, са обе стране. То је мој највећи пораз који сам доживео у животу дефинитивно. Покушавао сам више пута последњих година да сачувам заједницу, али ово је најбоља одлука што ће се показати у наредном периоду. Сада смо у коректним односима, сарађујемо по питању деце, и то је једни важно", рекао је Бане у "Премијери". 

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ПББЛ

18.10.2020 18:35

Ко је ова бена?

ОДГОВОРИТЕ