To što nisam sačuvao porodicu je moj najveći poraz!

Bane Mojićević je uvek raspoložen za pesmu, a kako je istakao raspoloženje mu ne zavisi ni od čega, već isključivo od njega samoga.

Zabava 18.10.2020 | 15:50
To što nisam sačuvao porodicu je moj najveći poraz!

On je sada priznao da voli da popije koju čašicu više, pa otkrio i kakav je kada je u kafani. 

"Pijem iz zadovoljstva a i zbog emocije. Gde zaradim novac tu i ostavim. Najveći bakšiš sam dobio na jednoj privatnoj žurci u Crnoj Gori, dole sam kao Tito. Najviše volim ljubičaste novčanice, i te varijante, kad vidim ljubičastu, izmislim tekst ako ne znam, na licu mesta, i komponujem ako treba", rekao je pevač. 

Na pitanje da li se plaši za svoju egzistenciju, s obzirom da mnogi pevači sada ne nastupaju, on odgovara:

"Ne, poslednjih godina sam ozbiljno razmišljao o finansijama. Miran sam, nemama razlog za stres i brigu. Nemam potrošačke navike, živim potpuno normalno, najviše novca ostavljam u kafanu". 

Mojićević se nedavno razveo od supruge Milice, te je priznao da je pokušavao da sačuva zajednicu, ali nije uspeo, što smatra životnim porazom. 

"Nisam zbog kafane izgubio ženu. Sada sam slobodan, i to nema veze sa emotivnim statusom, status je potvrđeno slobodan. Izgubio sam je zbog nerazumevanja, loše komunikacije i ljubavi, sa obe strane. To je moj najveći poraz koji sam doživeo u životu definitivno. Pokušavao sam više puta poslednjih godina da sačuvam zajednicu, ali ovo je najbolja odluka što će se pokazati u narednom periodu. Sada smo u korektnim odnosima, sarađujemo po pitanju dece, i to je jedni važno", rekao je Bane u "Premijeri". 

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

PBBL

18.10.2020 18:35

Ko je ova bena?

ODGOVORITE