Затворен клуб у којем је било око 500 гостију

Инспектори су затворили клуб "Плажа" језера Модрац код Лукавца у којем су затекли око 500 лица, јер је утврђено да су прекршене епидемиолошке мјере уведене с циљем спречавања ширења вируса корона.

Босна и Херцеговина 18.10.2020 | 12:42
Затворен клуб у којем је било око 500 гостију

Директор Кантоналне управе за инспекцијске послове Амел Механовић рекао је да су инспектори синоћ извршили контролу у клубу Плажа језера Модрац у Лукавцу гдје је утврђено кршење наредбе федералног Кризног штаба.

"Том приликом је, између осталог, утврђено кршење дозвољеног радног времена и физичке дистанце међу присутнима. Према процјени главног кантоналног инспектора, у унутрашњости објекта налазило се око 500 особа. Аутоматски је издата забрана рада објекта, прекинута је музика, а објект је испражњен", објаснио је Механовић за портал "Кликс2.

У клубу "Плажа" језера Модрац синоћ је био концерт пјевача Радише Трајковића Ђанија, а присуствовао му је велики број посјетилаца.

Кантоналним инспекторима у акцији су асистенцију пружили припадници Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ана

18.10.2020 10:59

А у Угљавику свадба са 200 званица одобрено,у свадбеном салону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

18.10.2020 13:09

Прица се да се и за славу Опстине Угљевик планира преко 200 људи.

Name

Драган

18.10.2020 13:38

Ајд ада видим инспекторе како це забранити раде Агапе-у и слицним локалима у БЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирјана

18.10.2020 15:40

Алиса додји у БиХ,да видиш шта је земља чуда...!!!!!Кад вам оболи неко најдражи у животу,Ђани ће га лијечити?Гдје вам је памет?Не угледајте се у политичаре и њихове сулуде скупове без маски,они ће добити најбољи и најскупљи лијек,ми ћемо у дворане без гријања.Забога чувајте се,болест није безазлена!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

19.10.2020 08:32

Како да је негдје дозвољено ово гдје и има више људи. А негдје није нити тада то дозвољено. Негдје може бити толико и свијета. Који они не носе ове маске. Да нема дистанце. И то међу ово њима. А негдје не може. Изгледа да није тада то свугдје исто. И то у овим свим градовима. Гдје једни одобравају да и може бити 200, или 500 људи. А негдје они не одобравају. И онда долази ова тада и полиција. И ова тада инспекција. Да они то затварају ове клубове. И ове дискотеке. И забрану рад. И то овоме тада некоме клубу. Како да ови што су били на овоме концерту Ђанија. Да нико од њих није ни кажњен. И то због не ношења ове тада, и то маске.И што није било дистанце међу њима. Ове мјере се поштују негдје. А негдје се оне не поштују. Да свако то и ради како хоће. И како жели. Није свугдје исти овај закон. Који се он не проводи то како треба. Док је то овако са овиме. И што по мени није баш у реду.Што се тако ради.

ОДГОВОРИТЕ