Вучић честитао Дан БИА: Увијек на бранику отаџбине

Данас је у просторијама Безбједносно-информативне агенције обиљежено 121. година од оснивања цивилне службе безбједности у Србији и 18 година од оснивања Безбедносно-информативне агенције (БИА). 

Србија 17.10.2020 | 14:29
Вучић честитао Дан БИА: Увијек на бранику отаџбине

Предсједник Србије Александар Вучић и директор БИА Братислав Гашић положили су вјенац испред меморијалног зида у знак сјећања на погинуле припадника Агенције, након чега је одржан свечани колегијум на којем су се обратили предсједник Србије и директор БИА, саопштено је из БИА.

У обраћању присутнима предсједник Вучић честитао је свим припадницима Дан Агенције и захвалио им се на уложеном труду и раду. Предсједник Вучић истакао је да је Агенција видно напредовала у свом раду и опремљености, као и у постигнутим резултатима у претходном периоду. 

Нагласио је да је неопходно и даље улагати у млад и стручан кадар и развијати техничку опремљеност Агенције. Свим припадницима Агенције поручио је да у обављању свог посла на првом мјесту треба да имају интерес свих грађана Републике Србије.

Директор БИА честитао је припадницима Агенције њихов дан и истакао да ће руководство Агенције наставити да улаже све своје напоре како би се материјални и статусни положај Агенције, а тиме и њених припадника даље унапређивао.

Нагласио је да је увјерен да ће Агенција, као и претходних година успјешно извршавати постављене задатке на добробит државе Србије и свих њених грађана који у њој живе.

Такође, поводом Дана Агенције, заслужним припадницима уручене су годишње награде за допринос раду службе и изузетна залагања у раду у претходној години. 

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Иконе и иконе

17.10.2020 15:01

...и само иконе... А Вучића ни иконе не могу насмијати... Туга и жалост... Ништа ни религија не помаже. Само лова, царе, само лова, као и у Средњем вијеку. Све се за лову радило, а крило се иза побожности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икарбус

17.10.2020 15:25

Браник отазбине има само Голф двојка.

ОДГОВОРИТЕ