Vučić čestitao Dan BIA: Uvijek na braniku otadžbine

Danas je u prostorijama Bezbjednosno-informativne agencije obilježeno 121. godina od osnivanja civilne službe bezbjednosti u Srbiji i 18 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije (BIA). 

Srbija 17.10.2020 | 14:29
Vučić čestitao Dan BIA: Uvijek na braniku otadžbine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i direktor BIA Bratislav Gašić položili su vjenac ispred memorijalnog zida u znak sjećanja na poginule pripadnika Agencije, nakon čega je održan svečani kolegijum na kojem su se obratili predsjednik Srbije i direktor BIA, saopšteno je iz BIA.

U obraćanju prisutnima predsjednik Vučić čestitao je svim pripadnicima Dan Agencije i zahvalio im se na uloženom trudu i radu. Predsjednik Vučić istakao je da je Agencija vidno napredovala u svom radu i opremljenosti, kao i u postignutim rezultatima u prethodnom periodu. 

Naglasio je da je neophodno i dalje ulagati u mlad i stručan kadar i razvijati tehničku opremljenost Agencije. Svim pripadnicima Agencije poručio je da u obavljanju svog posla na prvom mjestu treba da imaju interes svih građana Republike Srbije.

Direktor BIA čestitao je pripadnicima Agencije njihov dan i istakao da će rukovodstvo Agencije nastaviti da ulaže sve svoje napore kako bi se materijalni i statusni položaj Agencije, a time i njenih pripadnika dalje unapređivao.

Naglasio je da je uvjeren da će Agencija, kao i prethodnih godina uspješno izvršavati postavljene zadatke na dobrobit države Srbije i svih njenih građana koji u njoj žive.

Takođe, povodom Dana Agencije, zaslužnim pripadnicima uručene su godišnje nagrade za doprinos radu službe i izuzetna zalaganja u radu u prethodnoj godini. 

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ikone i ikone

17.10.2020 15:01

...i samo ikone... A Vučića ni ikone ne mogu nasmijati... Tuga i žalost... Ništa ni religija ne pomaže. Samo lova, care, samo lova, kao i u Srednjem vijeku. Sve se za lovu radilo, a krilo se iza pobožnosti.

ODGOVORITE
Name

Ikarbus

17.10.2020 15:25

Branik otazbine ima samo Golf dvojka.

ODGOVORITE