Меланија описала своју борбу са вирусом корона

Барон Трамп (14), најмлађи син америчког председника, имао је корону када и његови родитељи, али није имао никакве симптоме, објавила је Меланија Трамп у есеју од 700 речи који је објављен на званичним страницама Беле куће.

Забава 15.10.2020 | 11:10
Меланија описала своју борбу са вирусом корона

Есеј је насловљен "Моје искуство с ковидом-19".

- Чим смо сазнали да смо заражени, прво сам помислила на сина - признала је.

Како је открила, Барон је најпре био негативан, али је после неколико дана поновно тестиран и тада се показало да је заражен.

- Срећом, Барон је снажан тинејџер и није имао никакве симптоме. На један начин било ми је драго што смо нас троје прошли кроз ово истовремено јер смо могли да се бринемо једни о другима и да проводимо време заједно. У међувремену је и он постао негативан - написала је Меланија.

Како је рекла, њени симптоми нису били много опасни.

- Имала сам велику срећу јер је моја дијагноза дошла са минималним симптомима, иако су ме погодили одједном и чинило се да је данима касније трајао тај тобоган смрти са симптомима. Искусила сам болове у телу, кашаљ и главобољу и већину времена сам се осећала изузетно уморно. Решила сам да кренем природнијим путем у медицинском смислу, одлучујући се више за витамине и здраву храну. Око себе смо имали дивне неговатеље и заувек ћемо бити захвални на медицинској нези и професионалној дискрецији коју смо добили од доктора Конлија и његовог тима. Био ми је непознат осећај да будем пацијент, уместо особе која покушава да подстакне нашу нацију да остане здрава и безбедна. О мени се сада брину и стичем искуство из прве руке са свим оним што ковид-19 може да уради - навела је она.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар