Melanija opisala svoju borbu sa virusom korona

Baron Tramp (14), najmlađi sin američkog predsednika, imao je koronu kada i njegovi roditelji, ali nije imao nikakve simptome, objavila je Melanija Tramp u eseju od 700 reči koji je objavljen na zvaničnim stranicama Bele kuće.

Zabava 15.10.2020 | 11:10
Melanija opisala svoju borbu sa virusom korona

Esej je naslovljen "Moje iskustvo s kovidom-19".

- Čim smo saznali da smo zaraženi, prvo sam pomislila na sina - priznala je.

Kako je otkrila, Baron je najpre bio negativan, ali je posle nekoliko dana ponovno testiran i tada se pokazalo da je zaražen.

- Srećom, Baron je snažan tinejdžer i nije imao nikakve simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo mogli da se brinemo jedni o drugima i da provodimo vreme zajedno. U međuvremenu je i on postao negativan - napisala je Melanija.

Kako je rekla, njeni simptomi nisu bili mnogo opasni.

- Imala sam veliku sreću jer je moja dijagnoza došla sa minimalnim simptomima, iako su me pogodili odjednom i činilo se da je danima kasnije trajao taj tobogan smrti sa simptomima. Iskusila sam bolove u telu, kašalj i glavobolju i većinu vremena sam se osećala izuzetno umorno. Rešila sam da krenem prirodnijim putem u medicinskom smislu, odlučujući se više za vitamine i zdravu hranu. Oko sebe smo imali divne negovatelje i zauvek ćemo biti zahvalni na medicinskoj nezi i profesionalnoj diskreciji koju smo dobili od doktora Konlija i njegovog tima. Bio mi je nepoznat osećaj da budem pacijent, umesto osobe koja pokušava da podstakne našu naciju da ostane zdrava i bezbedna. O meni se sada brinu i stičem iskustvo iz prve ruke sa svim onim što kovid-19 može da uradi - navela je ona.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar