Након балканске турнеје, Вархељи у самоизолацији

Европски комесар за проширење Оливер Вархељи објавио је да је у самоизолацији пошто је сазнао да је члан његовог тима позитиван на вирус корона.

Свијет 11.10.2020 | 22:33
Након балканске турнеје, Вархељи у самоизолацији

"Данас сам обавијештен да је члан мог тима позитиван на вирус корона. Док чекамо нове резултате, мој тим и ја смо у самоизолацији у складу са препорукама о јавном здрављу. Осјећам се добро, немам никакве симптоме, на тестовима прошле нејдеље био сам негативан", поручио је Вархељи на Тwиттеру.

Вархељи је током протекле недеље био у званичној посјети Скопљу, Тирани, Приштини, Београду, Сарајеву и Подгорици.

(Независне)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Добој

11.10.2020 22:20

Лазес псето! Добио си паре да то изјављујес. Препали сте се Великог Манифеста љекара сиром Европе и свијета који су вам одбили послусност и рекли да је све ово политиканство. И да покусавате од људи направите робове 21.вијека. То вас муци! А и овај народ који протестује и неце маске да носи. Е па нецемо и не мозете нам ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.10.2020 11:07

Стока. По обичају кад је дошао с Балкана. У паклу горели, дабогда. Чуј мантре, препоруке стручњака, кризног штаба, струке, доктора итд. Дабогда их доктори кремирали.

Name

Мирослав

12.10.2020 05:43

Па изгледа да ови сви функционери и разносе вирус , они могу ићи куда хоће и немају заразу, а Трамп за три дана савлада корону , то је значи прави лијек, и сад иде купање народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злочинци

12.10.2020 11:09

Какве небулозе раде, ово прелази све границе здравог разума. Што ће у самоизолацији кад није заражен. Сад нови термин да ублаже карантин...лок даун...као по наредби, сви медији исту ријеч пусте у истом тренутку. Чекам дан кад ће дати одговор на Страшном суду.