Nakon balkanske turneje, Varhelji u samoizolaciji

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji objavio je da je u samoizolaciji pošto je saznao da je član njegovog tima pozitivan na virus korona.

Svijet 11.10.2020 | 22:33
Nakon balkanske turneje, Varhelji u samoizolaciji

"Danas sam obaviješten da je član mog tima pozitivan na virus korona. Dok čekamo nove rezultate, moj tim i ja smo u samoizolaciji u skladu sa preporukama o javnom zdravlju. Osjećam se dobro, nemam nikakve simptome, na testovima prošle nejdelje bio sam negativan", poručio je Varhelji na Twitteru.

Varhelji je tokom protekle nedelje bio u zvaničnoj posjeti Skoplju, Tirani, Prištini, Beogradu, Sarajevu i Podgorici.

(Nezavisne)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Doboj

11.10.2020 22:20

Lazes pseto! Dobio si pare da to izjavljujes. Prepali ste se Velikog Manifesta ljekara sirom Evrope i svijeta koji su vam odbili poslusnost i rekli da je sve ovo politikanstvo. I da pokusavate od ljudi napravite robove 21.vijeka. To vas muci! A i ovaj narod koji protestuje i nece maske da nosi. E pa necemo i ne mozete nam nista!

ODGOVORITE
Name

Re

12.10.2020 11:07

Stoka. Po običaju kad je došao s Balkana. U paklu goreli, dabogda. Čuj mantre, preporuke stručnjaka, kriznog štaba, struke, doktora itd. Dabogda ih doktori kremirali.

Name

Мирослав

12.10.2020 05:43

Па изгледа да ови сви функционери и разносе вирус , они могу ићи куда хоће и немају заразу, а Трамп за три дана савлада корону , то је значи прави лијек, и сад иде купање народа.

ODGOVORITE
Name

Злочинци

12.10.2020 11:09

Какве небулозе раде, ово прелази све границе здравог разума. Што ће у самоизолацији кад није заражен. Сад нови термин да ублаже карантин...лок даун...као по наредби, сви медији исту ријеч пусте у истом тренутку. Чекам дан кад ће дати одговор на Страшном суду.