Једногласна одлука: Аљоша Чампара искључен из СДА

Јасмин Теровић, предсједник Опшинског одбора СДА Центар Сарајево потврдио је да је на данашњој сједници донесена одлука да се Аљоша Чампара, донедавни члан Предсједништва ове странке, брише из евиденције чланова СДА, јављају федерални медији.

Босна и Херцеговина 09.10.2020 | 19:36
Једногласна одлука: Аљоша Чампара искључен из СДА

"Након што је у јавност изашла информација да је члан Опћинске организације Центар Аљоша Чампара потписао захтјев за смјену Владе, хитно је одржана сједница Опћинског одбора гдје је једногласно донесена одлука о искључењу из Опћинске организације, односно из СДА због кршења одредби статута, због наношења штете СДА. Одлука је донесена једногласно", појаснио је Теровић за Аваз.

Чампара је данас потписао захтјев за заказивање сједнице на којој ће се гласати о смјену актуелне Владе Кантона Сарајево.

Чампара који је бивши високопозиционирани члан СДА и актуелни посланик у Скупштини КС и министар унутрашњих послова Федерације Босне и Херцеговине поднио је у септембру оставку у Предсједништву СДА незадовољан унутрашњим односима и страначком политиком.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

забринута

09.10.2020 18:05

Продавац магле из Минхена,корисник слузбеног аута и претицање на пуној линији угрозавајуци друге уцеснике у саобрацају,питај те Авду Авдица ко је тај ухљеб.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста и како

09.10.2020 18:46

Похлепа код бакира све исто, ко ј. Бе народ.. Заиграла мечка. Кренуо је талас промјена. Готови су режими

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

09.10.2020 20:00

Брига Чампаре, док је био секретар ПС БиХ само на реновирању фонтане и платоа уградио се 250.000 КМ. Питајте извођача.

ОДГОВОРИТЕ