Стање се погоршало: Кићо Слабинац на респиратору

Један од најпопуларнијих певач бивше Југославије Крунослав Кићо Слабинац (76) на КБЦ-у Ребро лежи од краја јула, кад су му уграђене три срчана бајпаса. Од тада траје његов опоравак, а стање му се сад опет погоршало због упале плућа и инфекције те је неизвесно како ће се ситуација даље развијати.

Забава 09.10.2020 | 15:52
Стање се погоршало: Кићо Слабинац на респиратору

Кићо је све време на интензивној, прикључен на респиратор. Операција као таква је добро прошла и Кићо би се можда већ одавно опоравио, но све је закомпликовала његова прекомерна тежина, због које прсна кост након операције није зарастала како треба.

Због тога је певач под лековима и стављен на респиратор да се одмори и да његова прсна кост зацели.

Пре три недеље лекари су започели са поступним одвајањем Киће Слабинца од респиратора, што је процес који се одвија постепено.

Нажалост, због новонастале упале плућа и инфекције коју је Кићо добио тај је поступак пре неколико дана прекинут. Лекари нам кажу како у овом тренутку није могуће прогнозирати какав ће бити исход лечења познатог славонског бећара.

Певачу, иза којег стоје бројни хитови, између осталих “Због једне дивне црне жене”, “Инати се Славонијо” и “Сеоска сам лола”, уграђена су три бајпаса и пред њим је захтеван опоравак.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар