Stanje se pogoršalo: Kićo Slabinac na respiratoru

Jedan od najpopularnijih pevač bivše Jugoslavije Krunoslav Kićo Slabinac (76) na KBC-u Rebro leži od kraja jula, kad su mu ugrađene tri srčana bajpasa. Od tada traje njegov oporavak, a stanje mu se sad opet pogoršalo zbog upale pluća i infekcije te je neizvesno kako će se situacija dalje razvijati.

Zabava 09.10.2020 | 15:52
Stanje se pogoršalo: Kićo Slabinac na respiratoru

Kićo je sve vreme na intenzivnoj, priključen na respirator. Operacija kao takva je dobro prošla i Kićo bi se možda već odavno oporavio, no sve je zakomplikovala njegova prekomerna težina, zbog koje prsna kost nakon operacije nije zarastala kako treba.

Zbog toga je pevač pod lekovima i stavljen na respirator da se odmori i da njegova prsna kost zaceli.

Pre tri nedelje lekari su započeli sa postupnim odvajanjem Kiće Slabinca od respiratora, što je proces koji se odvija postepeno.

Nažalost, zbog novonastale upale pluća i infekcije koju je Kićo dobio taj je postupak pre nekoliko dana prekinut. Lekari nam kažu kako u ovom trenutku nije moguće prognozirati kakav će biti ishod lečenja poznatog slavonskog bećara.

Pevaču, iza kojeg stoje brojni hitovi, između ostalih “Zbog jedne divne crne žene”, “Inati se Slavonijo” i “Seoska sam lola”, ugrađena su tri bajpasa i pred njim je zahtevan oporavak.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar