Српцу неопходне промјене за бржи развој

Српска демократска странка и Партија демократског прогреса у Српцу позвали су градјане и остале странке којима је истински стало до промјене власти у овој општини да буду уз ову коалицију.

Вијести 07.10.2020 | 14:34
Српцу неопходне промјене за бржи развој

Коалиција „За бољи Србац – СДС-ПДП“  са  кандидатом за начелника општине Небојшом Ракићем дјелује као једини опозициони блок у Српцу који је то доказао у дужем временском периоду.

Опредјељен је, како је наведено у јавном саопштењу, за промјене које требају донијети просперитет овој локалној заједници и бољи стандард живота свим грађанима Српца, а највише младима.

„Имамо квалитетне и поштене кадрове који на бази нашег програма својим пројектима то знају реализовати“, тврди србачка опозиција.  У кандидату за начелника Небојши Ракићу,  коме дају недвосмислену подршку, виде сигурну побједу на предстојећим изборима.

„Позивамо на сарадњу све градјане и странке којима је истински стало до промјена да нам се придруже, а искрене жеље за промјенама могу  доказати само  потписивањем коалиције на челу са СДС и ПДП“, истакнуто је у јавном саопштењу.

Даље се каже да се  „свако дјеловање мимо тога сматра лажним обећањима и борбом за личне интересе и фотеље одредјеног броја повлаштених појединаца“, наглашено је на крају јавног обраћања  Коалиције „За бољи Србац – СДС-ПДП“.

(БН/С.К.) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Стари Србачанин

07.10.2020 13:01

Иду промјене, са младим снагама и Небојшом, добро он је више пензионер, али без старца нема ударца. Биће то углавном стрмоглави успон Српца кад нови начелник засједне. Само се треба добро везати у сједишту при узлету, да се не испадне са стазе успјеха....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејана

07.10.2020 13:53

Казе се Српчанин. Ако народ треба да воде прелетачи, нека дају глас. Овај човјек је цијели радни вијек провео у привреди и зна ста жели, не треба му туђи новац, већ здрава привреда, да се ово мало мјесто не претвори у село вез школе, суда, фабрика, људи.

Name

ББ

07.10.2020 13:05

Били сте на власти,ниста урадили нисте.Ето имате опет прилику па вам са срецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ина

07.10.2020 14:32

Тачно је. Само сто је господа министарка сваки пут блокирала опстину преко Пореске управе, а тадасњи замјеник нацелника сарађивао са њима. Гдје је сада његова супруга?

Name

Јесмо

07.10.2020 14:49

Били смо. Отворен Девић текстил и Дрвопродекс који сад имају по 200 и кусур радника те фабрика за паковање воде Аqуа тим. Није подигута ниједна марка кредита, а сво вријеме су ови из снсда уз помоћ врха РСа блокирали општину и гледали како да одмогну. Уз стално роварење у скупштинској већини са разним Ђукићима, Љубицом Ракићем и Вилењацима и неискреним Недићима добро је то све и било. Бар су људи по општини могли слободно да говоре шта хоће а не као сад да сви стрепе

Name

Миле

07.10.2020 15:14

Опоиција мозе много боље од садасње власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неподобни

08.10.2020 06:28

Ипак треба реци народу истину,да зна народ зашто Мара и Мићо гурају старог Небојшу за кандидата а и они сами неће гласати за њега јер су дужни младјану гласове

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааааа

08.10.2020 13:37

Никад Србац неће више бити ко некад,ко год да додје на власт то ће бити такооо,само обећања за фотеље,тако је и Драго Ћирић причао да ће радит кад побједи,прошао,побиједио био једно вријеме,нист урадио није, и сад не смије народу у очи погледат у граду,остало му да тргује рибом и да ради оно сто је некад радио,није политика за сваког...прохујало с вихоромм,тако ће и ови,само свој интерессс...неспособно и неискрено свеее...

ОДГОВОРИТЕ