Srpcu neophodne promjene za brži razvoj

Srpska demokratska stranka i Partija demokratskog progresa u Srpcu pozvali su gradjane i ostale stranke kojima je istinski stalo do promjene vlasti u ovoj opštini da budu uz ovu koaliciju.

Vijesti 07.10.2020 | 14:34
Srpcu neophodne promjene za brži razvoj

Koalicija „Za bolji Srbac – SDS-PDP“  sa  kandidatom za načelnika opštine Nebojšom Rakićem djeluje kao jedini opozicioni blok u Srpcu koji je to dokazao u dužem vremenskom periodu.

Opredjeljen je, kako je navedeno u javnom saopštenju, za promjene koje trebaju donijeti prosperitet ovoj lokalnoj zajednici i bolji standard života svim građanima Srpca, a najviše mladima.

„Imamo kvalitetne i poštene kadrove koji na bazi našeg programa svojim projektima to znaju realizovati“, tvrdi srbačka opozicija.  U kandidatu za načelnika Nebojši Rakiću,  kome daju nedvosmislenu podršku, vide sigurnu pobjedu na predstojećim izborima.

„Pozivamo na saradnju sve gradjane i stranke kojima je istinski stalo do promjena da nam se pridruže, a iskrene želje za promjenama mogu  dokazati samo  potpisivanjem koalicije na čelu sa SDS i PDP“, istaknuto je u javnom saopštenju.

Dalje se kaže da se  „svako djelovanje mimo toga smatra lažnim obećanjima i borbom za lične interese i fotelje odredjenog broja povlaštenih pojedinaca“, naglašeno je na kraju javnog obraćanja  Koalicije „Za bolji Srbac – SDS-PDP“.

(BN/S.K.) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Stari Srbačanin

07.10.2020 13:01

Idu promjene, sa mladim snagama i Nebojšom, dobro on je više penzioner, ali bez starca nema udarca. Biće to uglavnom strmoglavi uspon Srpca kad novi načelnik zasjedne. Samo se treba dobro vezati u sjedištu pri uzletu, da se ne ispadne sa staze uspjeha....

ODGOVORITE
Name

Dejana

07.10.2020 13:53

Kaze se Srpčanin. Ako narod treba da vode preletači, neka daju glas. Ovaj čovjek je cijeli radni vijek proveo u privredi i zna sta želi, ne treba mu tuđi novac, već zdrava privreda, da se ovo malo mjesto ne pretvori u selo vez škole, suda, fabrika, ljudi.

Name

BB

07.10.2020 13:05

Bili ste na vlasti,nista uradili niste.Eto imate opet priliku pa vam sa srecom.

ODGOVORITE
Name

Ina

07.10.2020 14:32

Tačno je. Samo sto je gospoda ministarka svaki put blokirala opstinu preko Poreske uprave, a tadasnji zamjenik nacelnika sarađivao sa njima. Gdje je sada njegova supruga?

Name

Jesmo

07.10.2020 14:49

Bili smo. Otvoren Dević tekstil i Drvoprodeks koji sad imaju po 200 i kusur radnika te fabrika za pakovanje vode Aqua tim. Nije podiguta nijedna marka kredita, a svo vrijeme su ovi iz snsda uz pomoć vrha RSa blokirali opštinu i gledali kako da odmognu. Uz stalno rovarenje u skupštinskoj većini sa raznim Đukićima, Ljubicom Rakićem i Vilenjacima i neiskrenim Nedićima dobro je to sve i bilo. Bar su ljudi po opštini mogli slobodno da govore šta hoće a ne kao sad da svi strepe

Name

Mile

07.10.2020 15:14

Opoicija moze mnogo bolje od sadasnje vlasti.

ODGOVORITE
Name

Nepodobni

08.10.2020 06:28

Ipak treba reci narodu istinu,da zna narod zašto Mara i Mićo guraju starog Nebojšu za kandidata a i oni sami neće glasati za njega jer su dužni mladjanu glasove

ODGOVORITE
Name

jaaaaa

08.10.2020 13:37

Nikad Srbac neće više biti ko nekad,ko god da dodje na vlast to će biti takooo,samo obećanja za fotelje,tako je i Drago Ćirić pričao da će radit kad pobjedi,prošao,pobijedio bio jedno vrijeme,nist uradio nije, i sad ne smije narodu u oči pogledat u gradu,ostalo mu da trguje ribom i da radi ono sto je nekad radio,nije politika za svakog...prohujalo s vihoromm,tako će i ovi,samo svoj interesss...nesposobno i neiskreno sveee...

ODGOVORITE