Нападнут српски бизнисмен у Будви због изнуде?

Из будванске полиције појаснили су да им је власник ланца бензинских пумпи "Кнез петрол" 24. августа пријавио да га је Калоштровић напао испред локала "Хемингвеј" и наводно од њега покушао да изнуди 120.000 еура

Регион 07.10.2020 | 07:15
Нападнут српски бизнисмен у Будви због изнуде?

Петровчанин Милан Калоштровић одговараће због напада на србијанског бизнисмена Срђана Кнежевића, крајем августа у Будви.

То је "Вијестима" потврдило више саговорника, наводећи да је истрага завршена и да которско Основно тужилаштво Петровчанина терети за самовлашће.

Из будванске полиције појаснили су да им је власник ланца бензинских пумпи "Кнез петрол" 24. августа пријавио да га је Калоштровић напао испред локала "Хемингвеј" и наводно од њега покушао да изнуди 120.000 еура.

Тврдио је и да га је Калоштровић недалеко од тог кафића увукао у једну златару и ударио га више пута.

Србијански портали вечерас су објавили да је са Калоштровићем, Кнежевића малтретирао и Алекса Станковић, син врховног државног тужиоца Ивице Станковића.

Млађи Станковић је то демантовао у изјави "Вијестима".

Калоштровић је полицији, а потом и тужиоцу, рекао да је са Кнежевићем дуго година био у пријатељским и пословним односима и да му је бизнисмен из Србије у једном од заједничких послова остао дужан тај новац.

Рекао им је и да је тог дана затекао Кнежевића на тераси локала и позвао га да разговарају.

Инспектори будванске полицје изузели су снимке са надзорних камера из локала "Хемингвеј", казао је један од саговорника.

"На снимку се види да је Калоштровић два пута ошамарио Кнежевића", речено је из полиције, преносе подгоричке Вијести.

(БН) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мне

07.10.2020 06:28

Миогорску банду треба похапсити и забранити им улазак у Србију. Јос нисмо свјесни херојске побједе над монтенегринима и молимо се за здравље владика Амфилохија и Јоаникија и цијеле СПЦ. Син тузиоца и то врховног па то нема нигдје осим код тиранина Мила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Казу

07.10.2020 07:30

Цојство хахахахах

ОДГОВОРИТЕ