Napadnut srpski biznismen u Budvi zbog iznude?

Iz budvanske policije pojasnili su da im je vlasnik lanca benzinskih pumpi "Knez petrol" 24. avgusta prijavio da ga je Kaloštrović napao ispred lokala "Hemingvej" i navodno od njega pokušao da iznudi 120.000 eura

Region 07.10.2020 | 07:15
Napadnut srpski biznismen u Budvi zbog iznude?

Petrovčanin Milan Kaloštrović odgovaraće zbog napada na srbijanskog biznismena Srđana Kneževića, krajem avgusta u Budvi.

To je "Vijestima" potvrdilo više sagovornika, navodeći da je istraga završena i da kotorsko Osnovno tužilaštvo Petrovčanina tereti za samovlašće.

Iz budvanske policije pojasnili su da im je vlasnik lanca benzinskih pumpi "Knez petrol" 24. avgusta prijavio da ga je Kaloštrović napao ispred lokala "Hemingvej" i navodno od njega pokušao da iznudi 120.000 eura.

Tvrdio je i da ga je Kaloštrović nedaleko od tog kafića uvukao u jednu zlataru i udario ga više puta.

Srbijanski portali večeras su objavili da je sa Kaloštrovićem, Kneževića maltretirao i Aleksa Stanković, sin vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića.

Mlađi Stanković je to demantovao u izjavi "Vijestima".

Kaloštrović je policiji, a potom i tužiocu, rekao da je sa Kneževićem dugo godina bio u prijateljskim i poslovnim odnosima i da mu je biznismen iz Srbije u jednom od zajedničkih poslova ostao dužan taj novac.

Rekao im je i da je tog dana zatekao Kneževića na terasi lokala i pozvao ga da razgovaraju.

Inspektori budvanske policje izuzeli su snimke sa nadzornih kamera iz lokala "Hemingvej", kazao je jedan od sagovornika.

"Na snimku se vidi da je Kaloštrović dva puta ošamario Kneževića", rečeno je iz policije, prenose podgoričke Vijesti.

(BN) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mne

07.10.2020 06:28

Miogorsku bandu treba pohapsiti i zabraniti im ulazak u Srbiju. Jos nismo svjesni herojske pobjede nad montenegrinima i molimo se za zdravlje vladika Amfilohija i Joanikija i cijele SPC. Sin tuzioca i to vrhovnog pa to nema nigdje osim kod tiranina Mila.

ODGOVORITE
Name

Kazu

07.10.2020 07:30

Cojstvo hahahahah

ODGOVORITE