Романа: Признала сам кривицу јер се пола прашта

Певачица Романа Панић ухапшена је 26.5. заједно са својим вереником Филипм Мркаљић у Аустрталији и осумњичени су за пљачкање банкомата.

Забава 06.10.2020 | 15:39
Романа: Признала сам кривицу јер се пола прашта

Певачица је добила годину дана затвора, с тим што је иза решетака провела три месеца. Због доброг понашања пуштена је, 1. августа, након истека две трећине казне. Филип Мркаљић је осуђен на годину и по, са обавезом да на робији проведе шест месеци.

Романа се након три месеца вратила у Сбију, а како се писало недавно је допутовао и њен вереник. Певачица је сада први пут испричала своју страну приче.

"Казна је одслужена и с тим је та ствар завршена. Нико нема право да ме и даље третира кроз то и назива ме пљачкашем и криминалцем, због мене и људи које волим, моје породице. Зато смо извукли члан 107. закона о информисању и правима", рекла је Романа на конференцији и открила зашто је дошло до тога да заврши иза решетака и призна кривицу!

"Ја сам због короне остала у Аустралији, спремала сам се да изађем у поподневну шетњу, само што сам отворила врата, ту су била два детектива, са значкама и пиштољима, почела сам да се тресем, доживела сам огроман шок и чекала шта ће да се деси."

 Ја сам доживела огроман шок, почела сам да се тресем и чекала шта ће да се деси. У соби су пронађени неки докази везани за то кривично дело, између осталог ту је био један компјутер, и ту су биле неке картице. Ја сам рекла да немам ништа с тим, као и мој партнер који је покушао да ме заштити, говорећи да немам везе са тим и да се бавим потпуно другачијим послом, на шта су они одговорили да знају да сам ја популарна певачица, што ме је зачудило - причала је.

- Без обзира на све, није било начина да се одбраним. Ја сам приведена на информативни разговор, у станици полиције у Бизбејну и све то се дешава 3. априла. После сат времена информативног разговора, полиција ми је вратила мој пасош, јер нису пронашли ниједан доказ да сам урадила било какво кривично дело, и вратили су ми пасош и рекли да сам слободна, али да ћу ујутру поново морати да се јавим на суд. И кад сам дошла испред суда, пришла су ми поново два иста детектива госпођа Аманда и господин Џејмс, држали су мој телефон у руци и рекли: "Ипак сте ухапшени". Питала сам: "Зашто?", а они су ми рекли зато што у телефону постоји преписка, односно фотографија једног апарата који се потпуно легално наручи на сајту. Ја сам рекла да телефон није никакав доказ, што су они после тога искористили и написали између осталог и за аустралијске новине и за "Дејли Мејл", да ја нисам сарађивала са полицијом што су ми узели као један велики минус. Нисам имала могућност одбране, те сам прво пронашла адвоката. Када су ме званично ухапсили, после сат времена сам била пуштена уз папир да имам заказано суђење 1. јула. Тада ми је био одузет пасош.

"Закони у Аустралији су такви да када признате дело пола вам се прашта, тако да сам ја на предлог адвоката признала кривицу", објаснила је Романа.

Извор: Мондо.рс/Курир Фото:Стефан Стојаниовић

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ма ти ниси крадљивица

06.10.2020 13:53

Ти си умјетница, естрадна звијезда... Бухахахаха???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

06.10.2020 13:56

Извини Кримосу нисам те познао....ПОСТЕНА ЗЕНО ......ГЛУМИС ГЛУМУ И СВЕТИЦУ А БАНКОМАТ ЗНАС ОБИЈАТИ.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зашто

06.10.2020 14:14

Па Бурле јавно краде средства грађана за себе и сина Игора а саучесници су му полиција и тужилаштво које је под његовом контролом.Синчина Игор се слика на Твитеру и заболе га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лафао

06.10.2020 14:47

Ово само дијете мозе повјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2020 15:24

...на шта су они одговорили да знају да сам ја популарна певачица... Ахахахахахахахахахха :Д Ова зена је стварно прејака. А ако сте мислили да је то све, наставак је скроз уврнут: Невина је, али - ето - пристала да иде у затвор на 3 мјесеца, цисто да не компликује. :Д Каква фаца, каква комицарка. Ово је цак јаце од тврдње Маје Николиц да су јој груди порасле од дијете. :Д :Д :Д Какав свијет...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

06.10.2020 15:30

Срам је било, зар има имало образа и морала да се након свега поново појави у јавности!? Фуууј!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

06.10.2020 19:50

Такве су то звезде "познате" продају телевизоре и лопузају да би имали ста да посмрцу.

ОДГОВОРИТЕ