Romana: Priznala sam krivicu jer se pola prašta

Pevačica Romana Panić uhapšena je 26.5. zajedno sa svojim verenikom Filipm Mrkaljić u Austrtaliji i osumnjičeni su za pljačkanje bankomata.

Zabava 06.10.2020 | 15:39
Romana: Priznala sam krivicu jer se pola prašta

Pevačica je dobila godinu dana zatvora, s tim što je iza rešetaka provela tri meseca. Zbog dobrog ponašanja puštena je, 1. avgusta, nakon isteka dve trećine kazne. Filip Mrkaljić je osuđen na godinu i po, sa obavezom da na robiji provede šest meseci.

Romana se nakon tri meseca vratila u Sbiju, a kako se pisalo nedavno je doputovao i njen verenik. Pevačica je sada prvi put ispričala svoju stranu priče.

"Kazna je odslužena i s tim je ta stvar završena. Niko nema pravo da me i dalje tretira kroz to i naziva me pljačkašem i kriminalcem, zbog mene i ljudi koje volim, moje porodice. Zato smo izvukli član 107. zakona o informisanju i pravima", rekla je Romana na konferenciji i otkrila zašto je došlo do toga da završi iza rešetaka i prizna krivicu!

"Ja sam zbog korone ostala u Australiji, spremala sam se da izađem u popodnevnu šetnju, samo što sam otvorila vrata, tu su bila dva detektiva, sa značkama i pištoljima, počela sam da se tresem, doživela sam ogroman šok i čekala šta će da se desi."

 Ja sam doživela ogroman šok, počela sam da se tresem i čekala šta će da se desi. U sobi su pronađeni neki dokazi vezani za to krivično delo, između ostalog tu je bio jedan kompjuter, i tu su bile neke kartice. Ja sam rekla da nemam ništa s tim, kao i moj partner koji je pokušao da me zaštiti, govoreći da nemam veze sa tim i da se bavim potpuno drugačijim poslom, na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica, što me je začudilo - pričala je.

- Bez obzira na sve, nije bilo načina da se odbranim. Ja sam privedena na informativni razgovor, u stanici policije u Bizbejnu i sve to se dešava 3. aprila. Posle sat vremena informativnog razgovora, policija mi je vratila moj pasoš, jer nisu pronašli nijedan dokaz da sam uradila bilo kakvo krivično delo, i vratili su mi pasoš i rekli da sam slobodna, ali da ću ujutru ponovo morati da se javim na sud. I kad sam došla ispred suda, prišla su mi ponovo dva ista detektiva gospođa Amanda i gospodin Džejms, držali su moj telefon u ruci i rekli: "Ipak ste uhapšeni". Pitala sam: "Zašto?", a oni su mi rekli zato što u telefonu postoji prepiska, odnosno fotografija jednog aparata koji se potpuno legalno naruči na sajtu. Ja sam rekla da telefon nije nikakav dokaz, što su oni posle toga iskoristili i napisali između ostalog i za australijske novine i za "Dejli Mejl", da ja nisam sarađivala sa policijom što su mi uzeli kao jedan veliki minus. Nisam imala mogućnost odbrane, te sam prvo pronašla advokata. Kada su me zvanično uhapsili, posle sat vremena sam bila puštena uz papir da imam zakazano suđenje 1. jula. Tada mi je bio oduzet pasoš.

"Zakoni u Australiji su takvi da kada priznate delo pola vam se prašta, tako da sam ja na predlog advokata priznala krivicu", objasnila je Romana.

Izvor: Mondo.rs/Kurir Foto:Stefan Stojaniović

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ma ti nisi kradljivica

06.10.2020 13:53

Ti si umjetnica, estradna zvijezda... Buhahahaha???

ODGOVORITE
Name

Paja

06.10.2020 13:56

Izvini Krimosu nisam te poznao....POSTENA ZENO ......GLUMIS GLUMU I SVETICU A BANKOMAT ZNAS OBIJATI.....

ODGOVORITE
Name

Zašto

06.10.2020 14:14

Pa Burle javno krade sredstva građana za sebe i sina Igora a saučesnici su mu policija i tužilaštvo koje je pod njegovom kontrolom.Sinčina Igor se slika na Tviteru i zabole ga.

ODGOVORITE
Name

Lafao

06.10.2020 14:47

Ovo samo dijete moze povjerovati.

ODGOVORITE
Name

Nikola

06.10.2020 15:24

...na šta su oni odgovorili da znaju da sam ja popularna pevačica... Ahahahahahahahahahha :D Ova zena je stvarno prejaka. A ako ste mislili da je to sve, nastavak je skroz uvrnut: Nevina je, ali - eto - pristala da ide u zatvor na 3 mjeseca, cisto da ne komplikuje. :D Kakva faca, kakva komicarka. Ovo je cak jace od tvrdnje Maje Nikolic da su joj grudi porasle od dijete. :D :D :D Kakav svijet...

ODGOVORITE
Name

Milan

06.10.2020 15:30

Sram je bilo, zar ima imalo obraza i morala da se nakon svega ponovo pojavi u javnosti!? Fuuuj!

ODGOVORITE
Name

Hahaha

06.10.2020 19:50

Takve su to zvezde "poznate" prodaju televizore i lopuzaju da bi imali sta da posmrcu.

ODGOVORITE