Ћерка Џенифер Лопез донела одлуку која се није допала њеној мајци!

Ћерка Џенифер Лопез, Ема донела је одлуку која се никако не допада њеној славној мајци.

Забава 05.10.2020 | 22:22
Ћерка Џенифер Лопез донела одлуку која се није допала њеној мајци!

Наиме, у дому музичке звезде је веома напето. Како преносе страни  медији Ема је схватила да више не може да живи са мајком и њеним вереником Алексом Родригезом и жели да буде код свог оца, певача Марка Антонија.

Ема одлуку није донела преко ноћи, али је до сада ћутала о свом плану. Она сматра да је време да мало живи са оцем јер јој много недостаје. Додатни разлог њеног одласка је то што наводно не може више да слуша свакодневне мајкине и Алексове свађе.

 "Ема се није посвађала са Џенифер. Она јој је лепо и мирно објаснила да жели неко време да проведе са оцем. Певачица је у секунди била шокирана, али је свесна свега и поштује ћеркину одлуку. Видно је била узнемирена после разговора и много је заболело то што је она један од разлога ћеркиног одласка",  наводи извор за амерички таблоид.

Певачица је више пута истицала да јој је срећа близанаца Еме и Макса најважнија и да су јој деца увек испред свега.

"Када постанете мајка, цео свет добије нови смисао. Обожавам своју децу која тако брзо расту. Понекад желим да зауставим време како би она што дуже остала са мном. Не могу да замислим дан када ће отићи из мог „гнезда“. Сигурна сам да ће ми се срце сломити", рекла је недавно латино дива. 

Извор: Курир.рс Фото:профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар