Ćerka Dženifer Lopez donela odluku koja se nije dopala njenoj majci!

Ćerka Dženifer Lopez, Ema donela je odluku koja se nikako ne dopada njenoj slavnoj majci.

Zabava 05.10.2020 | 22:22
Ćerka Dženifer Lopez donela odluku koja se nije dopala njenoj majci!

Naime, u domu muzičke zvezde je veoma napeto. Kako prenose strani  mediji Ema je shvatila da više ne može da živi sa majkom i njenim verenikom Aleksom Rodrigezom i želi da bude kod svog oca, pevača Marka Antonija.

Ema odluku nije donela preko noći, ali je do sada ćutala o svom planu. Ona smatra da je vreme da malo živi sa ocem jer joj mnogo nedostaje. Dodatni razlog njenog odlaska je to što navodno ne može više da sluša svakodnevne majkine i Aleksove svađe.

 "Ema se nije posvađala sa Dženifer. Ona joj je lepo i mirno objasnila da želi neko vreme da provede sa ocem. Pevačica je u sekundi bila šokirana, ali je svesna svega i poštuje ćerkinu odluku. Vidno je bila uznemirena posle razgovora i mnogo je zabolelo to što je ona jedan od razloga ćerkinog odlaska",  navodi izvor za američki tabloid.

Pevačica je više puta isticala da joj je sreća blizanaca Eme i Maksa najvažnija i da su joj deca uvek ispred svega.

"Kada postanete majka, ceo svet dobije novi smisao. Obožavam svoju decu koja tako brzo rastu. Ponekad želim da zaustavim vreme kako bi ona što duže ostala sa mnom. Ne mogu da zamislim dan kada će otići iz mog „gnezda“. Sigurna sam da će mi se srce slomiti", rekla je nedavno latino diva. 

Izvor: Kurir.rs Foto:profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar