Овако је ухапшен Раста: Одала га само једна реч!

Певач Стефан Ђуриц Раста ухапшен је у петак, када је полиција код њега пронашла пет грама марихуане, а потом је по налогу тужилаштва урађен и претрес његовог стана у ком је пронађена већа количина сканка.

Забава 05.10.2020 | 20:32
Овако је ухапшен Раста: Одала га само једна реч!

Он је саслушан пред Вишим тужилаштвом у Београду након чега му је тужилаштво одредило притвор до 30 дана. С њим је ухапшена још једна особа код које је пронађен кокаин.

Њега је полиција већ неко време пратила, а на дан када је ухапшен наводно обавио је сумњиви разговор с пријатељем.

"Мислио је да му закон не може ништа док год лаке дроге користи у личне сврхе, па се није ни мало плашио. Ипак, полицији није промакло његово безбрижно понашање, снимци и фотографије марихуане које је редовно објављивао", рекао је извор извор. 

"Расту је на дан хапшења позвао близак пријатељ и пред крај вишеминутног разговора му рекао да понесе 'салатицу'. Полицији је било довољно то што су чули реч 'салатица', па су кренули у акцију. Сачекали су да репер напусти стан, пратили га и на крају ухапсили са дрогом", рекао је извор.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

РС

05.10.2020 18:57

Расту не подносим органски али ухапсити га због 5 грама траве и нешто траве у кући ма дај стварно сте немам речи киле киле па И тоне хероин а екстазија кокаина лсд пролази и дила се кроз Србију ви се фалите са 5 грама. Само му дижете рејтинг код клинаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

06.10.2020 11:03

Преко кило траве му је надјено у куци. Ста ће теби килограм илегалне супстанце дроге кад си певаљка. Има све па онда у криминал, ваљда иде обрнутно. Кад је глуп

Name

Црногорац

07.10.2020 15:09

Потпуно се слажем са тобом.

Name

Дјокс

05.10.2020 18:58

Ро је питање дали је тако било јер се полицији немозевјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бсхсхсхс

06.10.2020 18:42

А кај се цудите сад јбт па погледајте му спотове нема спота у којем не пуси марицу јеботе

ОДГОВОРИТЕ