Ovako je uhapšen Rasta: Odala ga samo jedna reč!

Pevač Stefan Đuric Rasta uhapšen je u petak, kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina skanka.

Zabava 05.10.2020 | 20:32
Ovako je uhapšen Rasta: Odala ga samo jedna reč!

On je saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana. S njim je uhapšena još jedna osoba kod koje je pronađen kokain.

Njega je policija već neko vreme pratila, a na dan kada je uhapšen navodno obavio je sumnjivi razgovor s prijateljem.

"Mislio je da mu zakon ne može ništa dok god lake droge koristi u lične svrhe, pa se nije ni malo plašio. Ipak, policiji nije promaklo njegovo bezbrižno ponašanje, snimci i fotografije marihuane koje je redovno objavljivao", rekao je izvor izvor. 

"Rastu je na dan hapšenja pozvao blizak prijatelj i pred kraj višeminutnog razgovora mu rekao da ponese 'salaticu'. Policiji je bilo dovoljno to što su čuli reč 'salatica', pa su krenuli u akciju. Sačekali su da reper napusti stan, pratili ga i na kraju uhapsili sa drogom", rekao je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Alo Foto: printscreen

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

RS

05.10.2020 18:57

Rastu ne podnosim organski ali uhapsiti ga zbog 5 grama trave i nešto trave u kući ma daj stvarno ste nemam reči kile kile pa I tone heroin a ekstazija kokaina lsd prolazi i dila se kroz Srbiju vi se falite sa 5 grama. Samo mu dižete rejting kod klinaca.

ODGOVORITE
Name

Lule

06.10.2020 11:03

Preko kilo trave mu je nadjeno u kuci. Sta će tebi kilogram ilegalne supstance droge kad si pevaljka. Ima sve pa onda u kriminal, valjda ide obrnutno. Kad je glup

Name

Crnogorac

07.10.2020 15:09

Potpuno se slažem sa tobom.

Name

Djoks

05.10.2020 18:58

Ro je pitanje dali je tako bilo jer se policiji nemozevjerovati.

ODGOVORITE
Name

Bshshshs

06.10.2020 18:42

A kaj se cudite sad jbt pa pogledajte mu spotove nema spota u kojem ne pusi maricu jebote

ODGOVORITE