Лука Рацо и Оља Левић открили: Имали смо корону!

Лука Рацо и Оља Левић, популарни пар из серије "Игра судбине" открили су да су имали ковид 19!

Забава 05.10.2020 | 13:22
Лука Рацо и Оља Левић открили: Имали смо корону!

Њих двоје су, гостујући код Филипа Чукановића у јутарњем програму, описали како су сазнали да су зараженим вирусом који је захватио цео свет. Разговор о тој теми почео је шалом водитеља који их је упитао да се рукују са људима или држе прописану дистанцу.

- Морам да кажем да смо обоје радили тест и да имамо антитела, што значи да смо имали Корону. На срећу, ја нисам имао никакве симптоме, али пред пут у Црну Гору сам радио тест и тако сам сазнао. Надам се да сам барем у наредном периоду миран што се Ковида тиче, али наравно водићемо рачуна и даље - рекао је Лука.

Оља је, за разлику од њега, знала да има Корону и била је изолована. - Ја сам корону прележала почетком јула, имала сам симптоме, али на срећу били су благи. Наравно, морала сам да се изолујем, нисам ишла на снимања. Све је прошло без већих проблема.

Захваљујући улогама у Игри судбине Рацо и Левићева добили су недавно признање за омиљени глумачки пар по избору публике. Серија је надмашила све рекорде гледаности, па су продуценти одлучили да снимање продуже знатно више него што је првобитно планирано.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар