Luka Raco i Olja Lević otkrili: Imali smo koronu!

Luka Raco i Olja Lević, popularni par iz serije "Igra sudbine" otkrili su da su imali kovid 19!

Zabava 05.10.2020 | 13:22
Luka Raco i Olja Lević otkrili: Imali smo koronu!

Njih dvoje su, gostujući kod Filipa Čukanovića u jutarnjem programu, opisali kako su saznali da su zaraženim virusom koji je zahvatio ceo svet. Razgovor o toj temi počeo je šalom voditelja koji ih je upitao da se rukuju sa ljudima ili drže propisanu distancu.

- Moram da kažem da smo oboje radili test i da imamo antitela, što znači da smo imali Koronu. Na sreću, ja nisam imao nikakve simptome, ali pred put u Crnu Goru sam radio test i tako sam saznao. Nadam se da sam barem u narednom periodu miran što se Kovida tiče, ali naravno vodićemo računa i dalje - rekao je Luka.

Olja je, za razliku od njega, znala da ima Koronu i bila je izolovana. - Ja sam koronu preležala početkom jula, imala sam simptome, ali na sreću bili su blagi. Naravno, morala sam da se izolujem, nisam išla na snimanja. Sve je prošlo bez većih problema.

Zahvaljujući ulogama u Igri sudbine Raco i Levićeva dobili su nedavno priznanje za omiljeni glumački par po izboru publike. Serija je nadmašila sve rekorde gledanosti, pa su producenti odlučili da snimanje produže znatno više nego što je prvobitno planirano.

(Kurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 0

Ostavite komentar