Тропиц центар брзо постао омиљена куповна дестинација

Постоји много разлога због којих је Тропиц центар веома брзо постао омиљена куповна дестинација у Модричи.

Република Српска 03.10.2020 | 18:27
Тропиц центар брзо постао омиљена куповна дестинација

Бројне акције, укусна јела из домаће кухиње и препознатљиви "плави аутобус", само су неки од садржаја који купцима доносе јединствено искуство.

За све становнике Модриче обезбијеђен је бесплатан превоз ТРОПИЦ плавим аутобусом који на сваких сат времена полази из центра града и вози вас до уштеде у Тропиц центар Модрича.

Тропиц центар Модрича простире се на преко 2100 квадратних метара и уређен је по најсавременијим стандардима на пољу малопродаје

У понуди маркета, купцима је доступно преко 50 врста готових јела. Разноврсан асортиман и необични спојеви окуса са једне стране те препознатљиве домаће рецептуре са друге, резултат су рада Тропиц развојне кухиње.

Питали смо купце зашто је баш маркет Тропиц њихов избор:

„Прије свега, јер пружа велики избор готове хране, што је иначе доста фалило у нашем граду, поготово кад се оде на паузе с посла и након посла", рекао нам један од купаца Тихомир Шакота.

Следећи купац Ковачевић Јеленка рекла нам је да је задовољна, да је стварно добар избор, има свега, што можемо видјети и по њеној куповини.

„Екстра, супер услуга, супер све, па ево видите зашто, модерно, лијепо уредно, чисто и то је то“, рекао је Александар Бабић.

Исмета Стјепић је нагласила да када се нађе у незгодној ситуацији због изненадних  гостију све потребно може наћи у Тропик маркету.

Оно што Тропиц маркет издваја је друштвена одговорност, посебно према својим запосленим.

Цетић Младенко нам је, као један од разлога зашто је Тропиц маркет његов избор, рекао да су супрузи продужили Уговор о раду иако нису били у обавези, јер је истицао, а они су то ипак учинили, иако није ни почела поново да ради, јер је отишла на трудничко боловање.

Тропиц центар Модрича оплемењује досадашње искуство куповине купцима из Модриче и околине. Радно вријеме центра је од 7 до 21 час од понедјељка до суботе те од 9 до 20 часова недјељом.

Бројне повољности очекују све посјетиоце у наредним данима.

БН ТВ