Tropic centar brzo postao omiljena kupovna destinacija

Postoji mnogo razloga zbog kojih je Tropic centar veoma brzo postao omiljena kupovna destinacija u Modriči.

Republika Srpska 03.10.2020 | 18:27
Tropic centar brzo postao omiljena kupovna destinacija

Brojne akcije, ukusna jela iz domaće kuhinje i prepoznatljivi "plavi autobus", samo su neki od sadržaja koji kupcima donose jedinstveno iskustvo.

Za sve stanovnike Modriče obezbijeđen je besplatan prevoz TROPIC plavim autobusom koji na svakih sat vremena polazi iz centra grada i vozi vas do uštede u Tropic centar Modriča.

Tropic centar Modriča prostire se na preko 2100 kvadratnih metara i uređen je po najsavremenijim standardima na polju maloprodaje

U ponudi marketa, kupcima je dostupno preko 50 vrsta gotovih jela. Raznovrsan asortiman i neobični spojevi okusa sa jedne strane te prepoznatljive domaće recepture sa druge, rezultat su rada Tropic razvojne kuhinje.

Pitali smo kupce zašto je baš market Tropic njihov izbor:

„Prije svega, jer pruža veliki izbor gotove hrane, što je inače dosta falilo u našem gradu, pogotovo kad se ode na pauze s posla i nakon posla", rekao nam jedan od kupaca Tihomir Šakota.

Sledeći kupac Kovačević Jelenka rekla nam je da je zadovoljna, da je stvarno dobar izbor, ima svega, što možemo vidjeti i po njenoj kupovini.

„Ekstra, super usluga, super sve, pa evo vidite zašto, moderno, lijepo uredno, čisto i to je to“, rekao je Aleksandar Babić.

Ismeta Stjepić je naglasila da kada se nađe u nezgodnoj situaciji zbog iznenadnih  gostiju sve potrebno može naći u Tropik marketu.

Ono što Tropic market izdvaja je društvena odgovornost, posebno prema svojim zaposlenim.

Cetić Mladenko nam je, kao jedan od razloga zašto je Tropic market njegov izbor, rekao da su supruzi produžili Ugovor o radu iako nisu bili u obavezi, jer je isticao, a oni su to ipak učinili, iako nije ni počela ponovo da radi, jer je otišla na trudničko bolovanje.

Tropic centar Modriča oplemenjuje dosadašnje iskustvo kupovine kupcima iz Modriče i okoline. Radno vrijeme centra je od 7 do 21 čas od ponedjeljka do subote te od 9 do 20 časova nedjeljom.

Brojne povoljnosti očekuju sve posjetioce u narednim danima.

BN TV