Данас облачно и вјетровито, током ноћи пљускови

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјењиво облачно, вјетровито, али и топлије вријеме, док се током ноћи очекује јаче наоблачање с кишом, а могуће су и олујне непогоде.

Република Српска 03.10.2020 | 09:31
Данас облачно и вјетровито, током ноћи пљускови

Увече и током ноћи могуће је јаче наоблачење са пљусковима и грмљавином, а на западу, југу и централним крајевима очекују се и олујне непогоде праћене јаким вјетром, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Крајини и Херцеговини локално може бити обилнијих падавина.

Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 26, на сјеверу око 31, на планинама од 16 степени Целзијусових.

Дуваће вјетар слаб до умјерен јужни, средином дана умјерен до јак.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме.

Јутрос је најсвјежије било на Бјелашници гдје је измјерено осам степени, а најтоплије у Неуму са 23 степена Целзијусова.

Температура ваздуха у 8.00 часова у осталим мјестима: Братунац и Рудо девет, Вишеград 10, Прњавор и Нови Град 11, Фоча 12, Бијељина, Приједор, Чемерно и Лакташи 13, Соколац, Србац и Хан Пијесак 14, Градишка, Сребреница, Градачац, Гацко и Калиновик 16 степени.

У Бањалуци, Санском Мосту и на Борју јутрос је било 17 степени, у Добоју, Кнежеву, Зворнику, Угљевику, Ливну и Мраковици 18, у Требињу, Челинцу, на Мањачи, у Бугојну Билећи, Источном Сарајеву и Мркоњић Град 21, а у Мостару и Тузли 22 степена Целзијусова.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар