Саобраћајна несрећа код Теслића, погинуо сувозач

Д.Т. из Градишке погинуо је у саобраћајној несрећи која се догодила у Горњој Шњеготини код Теслића, потврђено је за “Независне”.

Република Српска 02.10.2020 | 18:17
Саобраћајна несрећа код Теслића, погинуо сувозач

Из Полицијске управе Добој саопштено је да је Ренаулт Цлио, којим је управљао М. Т. из Челинца, слетио с пута.

“Полицијској станици Теслић јутрос око 7 часова пријављена је саобраћајна незгода слијетањем с коловоза у корито ријеке Лукавац, у мјесту Шњеготина Горња”, саопштено је из ПУ Добој.

У саопштењу наводе да је у кориту наведене ријеке затечен путнички аутомобил Ренаулт Цлио, док се на мјесту сувозача налазило беживотно тијело непознате особе, а возач није затечен на лицу мјеста.

“Утврђено је да је у наведеној саобраћајној незгоди смртно страдало лице иницијала Д. Т. из Градишке, док је возилом управљало лице иницијала М. Т. са подручја општине Челинац, који је пронађен код куће, те је исти због видних повреда превезен у Дом здравља Теслић, гдје му је указана љекарска помоћ”, стоји у саопштењу.

У саопштењу се наводи да је извршеним алкотестирањем наведене особе утврђено присуство алкохола у организму од 1,55 г/кг. 

Овом приликом је утврђено да је до незгоде дошло синоћ око 22 сата.

Увиђајем је руководио дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој, а обавили су га службеници Полицијске станице Теслић и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој.

Против М. Т. ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу угрожавање јавног саобраћаја и кривичном дјелу непружање помоћи особи повријеђеној у саобраћајној незгоди.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Крко

02.10.2020 21:29

Ништа страшно. Добиће укор да више не смије бити баш толико пијан и неће моћи да вози док се не опорави и не купи другу шклопоцију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Албанац

02.10.2020 21:45

Који кретен..оставио цовјека и збрисо

ОДГОВОРИТЕ