У подруму пронашла ковчег с пола милиона евра!

55-годишња Анне из Париза пронашла је у подруму зграде право мало богатсво тј.неколико стотина хиљада евра и то у ковчегу.

Занимљивости 01.10.2020 | 15:27
У подруму пронашла ковчег с пола милиона евра!

Подруму који је дошао уз стан која је наследила од своје мајке,а у ковчегу се налазило готово више 500.000 евра ! Ани је имала намеру да стан прода.

"Нисмо завршили бројање, али има негде између 500.000 и 600.000 евра у новчаницама од 500, 100 и 50 евра", открио је извор за дневни лист "Ле Парисиен".

Жена је назвала локалну полицију која је контактирала правосудну полицију због забринутости да би новац могао бити део акције прања новца. Новац су полицајци потом однели ради форензичке анализе.

Полицијски извор рекао је новинској агенцији Франс пресс да новац још треба званично да се преброји, али је додао: "Постоји више од 500.000 евра."

55-годишња Анне наследила је стан од своје мајке те преузела радње потребне за продају некретнине у отменом 7. арондисману, недалеко од Марсових поља и Ајфеловог торња.

Ангажовала је агенцију за некретнине ради процене вредности стана, а у склопу припрема за продају у подруму је пронађено благо скривено у ковчегу.

Такође ц́е истрагу кофера и његов садржај надгледати и проверити тим за финансијска истраживања и истраге правосудне полиције (БРИФ),специјализоване за истраживање прања и фалсификовања новца.

Извор: занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар